What a night

Åh, balen och allt inatt var så underbart! Har massvis med bilder att visa, lovar att dom kommer upp så fort jag får tid - det vill säga efter studenten. Vill tack alla mina fina vänner för natten, ni är så bra! Och min familj såklart för allt ni gör för mig! Och sen min underbara pojkvän, som jag fick fina rosor av och en otroligt fin överraskning, love you! 





1 ynka vecka kvar! Idag - BAL!




Love this!

3 timmars träning - 9 olika pass - totalt slut! Japp, tre stycken 20 mins pass på 60 min och sedan det x3! Cykeln är såklart min favvis, galet roligt med så många taggade deltagare! Utan tvekan, har jag det roligaste jobbet!



BAL IMORGON!!!

Äntligen!!

Lite nytt & 45 min spinning





Jisses, SNART DÄR!!!




Jobbat i stan idag - har världens mest peppande och inspirerande jobb!




Saknar dig!

Ville bara tala om för min pojkvän att jag saknar honom så mycket! Jag älskar dig, du är världsbäst<3



1 vecka till bal - 2 veckor till studenten. GALET

Idag blir det jobb i 8 timmar! Love my job! 



Carry you home

Dom senaste veckorna och veckorna framöver är verkligen proppfulla! Jag har inte en enda ledig tid i veckorna där jag verkligen inte gör något. Förra måndagen jobbade jag i Ramlösa och tränade innan dess. På tisdagen samt onsdagen hade jag pass efter skolan. Torsdagen hade jag körlektion och sedan jobbade jag på berga. I fredags jobbade jag i Ramlösa och i lördags på berga. Ja, som ni märker, fullt av stuff to do! Idag ska jag plugga inför mitt sista prov på gymnasiet imorgon och fixa lite ärende på väla! Imorgon jobbar jag i Höganäs efter skolan. På onsdag ska jag färja min utväxt och få en blond fin färg på håret! Och på torsdag har jag körlektion och jobbar sedan i Ramlösa! På fredag är det lärarmiddag och på lördag hälsomässan i stan där jag också ska jobba! På söndag eftermiddag jobbar berga! Mycket jobb, plugg och ärende inför student och bal. Heeeelt sjukt att det är lärarmiddag på fredag, bal nästa vecka på torsdag och studenten veckan därpå!!!
Wiho, snart i mål!!



SNART!




Målning pågår! Studenten om 3 veckor!




19 månader <3





Totalt slut

Jag är så trött så det finns inte, mina dagar är fullspäckade med jobb, spinning, plugg och massa inför studenten. Helt sickt vad jag är trött på att hela tiden stressa, jag gör det jämt och ständigt, gång på gång! Nu vill jag ta studenten och verkligen fokusera på mitt jobb, träning, ta det lugnt, vänner, familj och pojkvän. Ska bli så jäkla skönt efter de få veckorna som är kvar.


Jag saknar dig så mycket!




Här är man effektiv!

Skolan - studentkommittémöte - 1,5 h egen träning på Ramlösaklubben - plugg - kvälllsjobb - övningskört hem! 
21.30 anlände jag hem, nu --> sova!



Running for life

I lördags tog jag mig igenom milen i spring time. Höll ett bra tempo genom hela loppet och tanken fanns inte ens på att gå. Upp för den långa pålsjö backen joggade jag då jag inte ville tappa tid, tur att den kom i stort sett i början för annars hade det varit tungt, Långvinkelsbacken räckte gott och väl...
När det var ungefär 5 min kvar tills mål fick jag en fruktansvärd håll, gjorde riktigt ont! Och ca 50 m kvar till mållinjen fick jag klökningar så sprang och höll för munnen då jag helt ärligt trodde att jag skulle spy inför alla, men lyckades hålla det om man säger så. Min kropp och jag var totalt slut när jag kom i mål så bara hällde i mig vatten. Min sluttid blev 53 min och jag är mer än nöjd, mitt mål var att hålla mig inom timmen och jag trodde nästan att jag inte skulle klara det med tanke på alla backar, men det gick! Åh vad detta känns bra, en utmaning för mig själv är   avklarad! 



27 dagar!

Sitter och lyssnar på vår "flak lista" som vi har skickat till vår DJ som vi ska ha på flaket. Det är så mycket student och bal i skolan nu, planering och saker som måste göras! Pirrar i kroppen när tanken slår en att det är mindre än 1 månad kvar! Helt sickt och vi har så mycket att se fram emot innan dess! Nu ska jag plugga lite till innan det är dags för mitt spinningpass och sen bio med min bästavän ikväll, hade aldrig klarat mig utan henne, du är guldvärd vännen! 
OCH sen laddar jag batterierna inför imorgon, milen på g och jag ska göra mitt bästa! Wiho, sjukt taggad tjej!!




Dagarna räknas ner... SNART SÅ!!




Kolla!

Min syster går ju SOS på olympia och igår fick dom vara med på en övning där en helikopter störtat (fast dom hade en buss istället) dom fick bli målade i ansiktet så att det såg ut som dom blödde och sen förda till Ängelholms sjukhus osv. Kolla filmen, fräckt! 


http://hd.se/angelholm/2014/05/06/personer-evakuerades-ur-brinnande/

I månad kvar idag!!




Living life

Hej alla fina! Blir lite sådär med uppdatering just nu och fram till studenten, har sjukt mycket att göra samt tänka på! I onsdags jobbade jag och hade möte med resterande i teamet! Jag fick även äran att träffa Magnus som är mannen som äger alla 106 nordic wellness klubbar i Sverige! Vilken inspiratör! Firade sedan Valborg med Steffi, Robin och min André med god mat och kortspel! I torsdags samt fredags pluggade jag och höll i pass på fredagkvällen! I lördags jobbade jag igen och umgicks sedan med mitt hjärta, en liten utgång blev det i lördags också! Detta resulterade i att jag och André tog det lugnt och bara myste igår, välbehövligt! Ny vecka nu där jag bland annat ska jobba idag, 16.00-21.15! Älskar mitt jobb då jag får träffa så mycket människor och jobba i den miljön där jag trivs som bäst, underbart! Ska dessutom jobba i Ramlösa denna veckan också och plugget ska väl hinnas med på något vis! Och på lördag springer jag springtime, milen! Skulle inte säga att min kondition är den bästa, sprungit milen typ 4 gånger på någon månad, men håller ju samtidigt igång den via cykelpassen och resterande träning, så jag gör mitt bästa så får vi se! Har hört att det är en jobb mil så..;)
Nu ska jag borsta tänderna och cykla till stationen så småningom! 
Kram 



Milen nästa lördag, på något vis ska jag väl ta mig i mål?




Valborg 2014





I can't tell if it's killing me or if it's making me stronger




RSS 2.0