Min helg

Fredag - överraskade jag min fina pojkvän hemna hos mig då jag bjudit hit hans kompisar i smyg på middag, han hade trots allt fyllt 20! Överraskad blev han allt!
Lördag - jobb i repan på gymmet från 08.45-13.00 sen mys med min pojkvän och middag med han och hans familj på pitchers på kvällen! 
Idag - lite mer tid med min favorit innan ännu ett jobbpass i repan från 14.45-19.15. Har känt mig fruktansvärt stressad idag med allt nytt i receptionen. Och det är grymt mycket att göra med allt nu, men det ska väl fixa sig. Imorgon har jag pass, tisdag pass, torsdag ska jag marknadsföra NW på Intersport på väla, fredag min tredje utbildning som är säljarutbildning och lördag repan jobb igen! Sååå mycket nu! 



Ja, knäpp är jag allt, 07.15 och påväg till gymmet




Svar på kommentar till fina Matilda!

Matilda undrade vad jag ville plugga, jag är fortfarande inte helt säker på detta... Men något i denna stilen, dock mest inne på idrottsvetenskapliga programmet!:)



Utbildning - check

Då var BRP utbildning 1 samt 2 avklarad! 6 timmar har jag suttit och lyssnat på hur man använder detta receptionsprogram och jag ska jobba själv i receptionen både lördag och söndag. Haha, vet inte om jag ska skratta eller gråta, kommer stå där som ett frågetecken då det är sjukt mycket att tänka på! Men vad gör det? Det löser väl sig!;)



Trött och sliten, men taggad från topp till tå!





Igår fyllde min syster år!




Sååå mycket att göra..

Nu är det stressigt och mycket att göra på riktigt! Skippa sovmorgonar och tar all tid som blir över utöver skola samt träning till plugg. Ansökan till universitet ska göras, planering efter student står på listan, resa, gymnasiearbete och allt annat plugg, mina spinningpass, tre utbildningar samt lite arbete för att marknadsföra nordic wellness, 26 sidor plugg för receptionistutbildningen, studentkomitten och dessutom familj vänner och pojkvän ska hinnas med. Har nog aldrig haft så mycket att göra som jag har nu, kaos på riktigt! Men jag ska för sören fixa det, det ska gå och det måste gå! 

Äntligen helg

Japp, nu har jag tränat 6 dagar i rad så nu ska min kropp få vila, iallafall två dagar! Precis kört spinningpass och sitter nu på bussen påväg till Åstorp för att äntligen få träffa min favorit! 
Trevlig helg fina ni! 

Min lunch idag 




Såhär jag min träningsvecka sett ut!

Söndag - 60 min bodypump
Måndag - 45 min cykel plus mage
Tisdag - 45 min cykel plus 30 min cx 
Onsdag - 45 min cykel plus mage
Torsdag - 45 min cykel plus ben och mage 
Fredag - Är det dax för ännu ett 45 min spinningpass! 




Dax att uppleva och prova på nytt!

Ja, som ni kanske har sett på bloggen så är det något nytt på gång. Jag ska nämligen utbilda mig till receptionist på Nordic Wellness! Det är otroligt mycket man måste lära sig och jag har "gått vid sidan om" två gånger den senaste veckan för att bli lite insatt i hela processen! Nästa torsdag ska jag på två utbildningar för att lära mig BRP programmet som är det man använder i receptionen för bokningar och mycket mycket mer! Fredagen därpå ska jag på säljarutbildning, dvs 3 utbildningar! Dessutom har jag ett dokument på 26 sidor att läsa in! Som sagt, väldigt mycket att lära sig men jag är såsåså taggad inför detta! Älskar att lära mig nya saker och ännu en gång kommer jag, precis som jag gör i min roll som instruktör, få jobba med människor! Dessutom är det något som utvecklar en som person också, vilket är väldigt viktigt! Bilden är tagen från NWs hemsida! 



~ Efter träning ~




På g!

Förra veckan tränade jag 5 gånger varav  jag sprang milen en gång! Bodypump i söndags, igår spnning, idag spinning och cx och imorgon spinning! 



Fortsätter i NW andan - nytt pass på g!




26 sidor ska läsas in, 2 st utbildningar väntar och jag är mer redo än någonsin!




Påväg för att bli ännu mer lärd och sedan 45 min spinning på det!




This is life

Har haft en jätte mysig helg med min favorit vilket var välbehövligt då vi inte träffas särskilt ofta! Saknar honom redan! Nu är det mycket som händer framöver, mycket spännande grejer! Berättar för er efterhand!
Kraaam



Idag har jag provat på något nytt, något spännande på g!




17 månader - kärlekshälsning till min kille




Saknar min kille




11.5 km på 1h - fighter!




Håll ut Isabelle!




Vi är grymma, 24 sidor projektarbete DONE och totalt 36 sidor med alla bilagor!





L O V E

Åh, min helg har varit så himla mysig! I fredags höll jag mitt pass med många deltagare ännu en gång, härligt! Min kille dök inte upp hos mig fråns typ halv nio pga mycket jobb. Men en glad kille kom iallafall, nytt jobb inom sitt jobb och jag är såsåså stolt över honom! I lördags tvättade André sin bil och jag passade på att gå på väla med mamsen och syster för att fika och fixa lite ärende. Sen spenderade jag några timmar med min goding fram till sju då han körde mig till Steffi! Jag och 6 andra super trevliga tjejer drack och hade riktigt roligt hos Steffi då vi friade att hon fyllt 20! Lite lulliga sprang vi sedan skrikandes till bussen då vi var sent ute och drog in till stan för ännu mer shotts. Vi dansade, skrattade och shottade (lite för mycket) och sen åkte jag med André då han också var ute och hans pappa hämtade oss. Runt fyra kom vi hem och då var jag inte lite vimsig, vilket har resulterat i en bakisisabelle idag. Som pricken över i:et hade vi även släktkalas för mig idag, så full rulle helgen lång! Dock lämnade min kille mig redan vid tolv för att jobba då han skulle köra till Stockholm. Väldigt lite tid med han i helgen och det känns tungt eftersom jag nu inte träffar honom fråns på fredag igen:( Ny vecka imorgon, det går fort nu!







Lycka

Igår höll jag i pass igen och blev så glad då jag hade väldigt många deltagare! Dessutom var där flera stycken som som var på mitt pass i tisdags som kom igen! Wow, vilka kämpar! Fick även en kommentar från en kille som såg så nöjd ut och sa: " tack för ett jätte bra pass" eller från en tjej som tyckte att jag var väldigt duktig och att passet var super bra. Vet ni hur glad jag blev? Det är detta jag brinner för, att se hur mina deltagare kämpar på och gör sitt bästa och att det är ett bevis på att jag gör mitt jobb! Underbart



I'm friends with the monster that's under my bed




Fettisdagen

Idag förtjänar alla, oavsett om man tränar, en jäkligt god semla. Det ska iallafall jag äta, fast jag kör ju mitt spinningpass ikväll så lyckas nog spinna bort den! Igår var jag dessutom på 45 min TRX med Cassandra som instruktör och sen 30 min spinning, där jag för en gångs skull inte var instruktör och kunde gå all in. Förutom mitt pass idag kör jag även pass imorgon också, många pass på g!



1 år - 365 dagar

Idag är det ett helt år sen du lämnade oss, den 4/3-2013. Dagen som förändrade så mycket, sorgsenhet, frågor och en stor klump i magen. Till en början trodde jag att jag drömde en mardröm och jag vill mer än allt vakna upp från den. Men insåg att det inte var en mardröm, utan det verkliga livet. Vi kan fortfarande inte förstå att du är borta, för evigt. Det känns så tungt, ord kan inte beskriva saknaden av dig. Idag går mina tankar till dig, men också din familj, din mamma som har förlorat en dotter, min pappa som har förlorat sin syster och dina vänner som har förlorat en vän. We miss you 

When someone tells you "you can't" turn around and say "watch me"

Har haft en väldigt mysig helg, som bestått av massa mys med min favorit! Vi har även varit och lagat middag hos Eddie och hans flickvän igårkväll vilket var väldigt trevligt! Sen såg vi Vasaloppet imorse, otroligt spännande! Lite plugg har också blivit gjort plus körning - ny vecka imorgon= nya tag! 

RSS 2.0