Jag älskar min pojkvän så mycket!




Tonight, cardan!






Världens bästa mamma, älskar dig!




Träning igår, idag, imorgon, fredag och lördag. På g eller?




Träning på g

Ska om ca en halv timme ge mig ut i detta hemska vädret och ta mig till gymmet för att hålla i ett 60 min pass. Inte ett dugg sugen på att gå ut men dock mycket sugen på att hålla i ett pass! Håll nu tummarna att jag inte blåser iväg..



Min helg

Har verkligen haft en härlig helg! I fredags höll jag i mitt pass som vanligt, dock ett helt nytt som deltagarna verkade uppskatta! Fick mycket beröm om bra låtval och mitt sätt att instruera, vilket gjorde mig jätte glad! Sen fort hem och in i duschen innan kusinerna och ett annat par och min André kom! Blev en stoooor tacokväll som var himla mysig och sen sov min favorit hos mig. Nästa dag alltså igår åkte André och jag ut till pålsjöskog och gick där bland alla löv och åt våfflor på våffelbruket. Jätte mysigt! Sen åkte vi hem till honom och åt och gjorde vid oss innan Steffi och Robin kom. Vi spelade kort och drack, blev kanske liiiite för mycket dricka dock! Sen vid elva vidare in mot stan där vi träffade massa andra trevliga folk. Somnade otroligt gott hemma hos min älskling i hans famn vid kvart över fyra på morgonen. Och idag har vi kollat på film och varit en runda på väla och köpt lite kläder till André. Sen hem hit där vi båda somnade för en stund, slitna! Min kille körde vid sex tiden och nu ska jag snart sova då jag är väldigt trött! Imorgon ska jag plugga och håller även i ett 60 min pass imorgon vid fem, fullbokat! Kram på er!



Har världens bästa familj, älskar er!





Mitt andra hem





Nytt spinningpass på g, jag älskar mitt jobb!





Tidig morgon och jag kör igång med plugget på en gång!




Sköna helg

Jag har haft en bra helg med både träning och mys! I fredags var jag på körskolan och gjorde test på datorn, lär få spendera många timmar med tanke på hur många test man måste göra där. Sedan åkte jag hem och gjorde smoothie och lite annat gott! Hade mitt härliga pass och spenderade sedan kvällen med min fina familj. Tidig morgon blev det för mig i lördags då ännu ett pass skulle hållas, fast ute i Höganäs. OCH jag älskar mitt jobb, trivs så himla bra! Sedan åkte jag hem, duschade och åt och solade lite! Sedan övningskörde jag ut till Åstorp till min favorit, så kom dit runt fyra. Spenderade sedan min kväll med honom, saknar honom något obeskrivligt mycket i veckorna pga hans jobb. Så helgerna med honom är guldvärda! Det blev tacos och popcorn och film, jag älskar dig så mycket! Spenderade min natt där och redan vid elva fick jag ta bussen hem eftersom han skulle jobba, köra till Stockholm. Har verkligen en jätte duktig kille! Väl hemma pluggade jag lite innan jag och pappa övningskörde igen. Lite stadskörning, start i backe, backning, parkering, landsväg osv blev det idag! Nu har jag pluggat lite till och till och med varit med Lollo och tränat på gymmet. Vilket innebär min 5 träningspass denna veckan, inte konstigt att jag har träningsverk. Nu ska jag kolla lite på tv innan läggdags, kram!

Frukost innan träning




Vi instruktörer..






Innan mitt spinningpass som är fullbokat!






"Du är här för din egen skull, inga ursäkter"

Hoppar in och håller i 1h pass ikväll, håller i mitt vanlig pass på fredagkväll och även ute i Höganäs på lördagmorgon! Wow, sjukt redo 



 ör detta

1 år - 12 månader - 365 dagar med dig

Jag älskar dig
 

Ord kan inte beskriva hur lycklig jag är

Vilken helg! Om sagt, utgången i fredags blev lyckad då jag fick vara med min pojkvän och träffa hans kompisar! 
Sen i lördags åkte vi mot Tylösand hotell och spa som är jätte fint och som ligger precis vid havet. Kom dit vid halv fyra och checkade in. André hade ju bokat deluxe rum som var hur moderna som helst, två vaskar och allt sånt! Sedan gick vi till spaet i våra vita morgonrockar och tofflor, haha! Så fanns där  inomhusbassäng, bubbelbad och bastu på en våning och sen en våning upp fanns det en bassäng som man kunde ligga i som hade stolar i sig, svårt att förklara. Sen fanns där ångbastu och speciella duschar och även en utomhus pool med varmt vatten. Och om man är på den våningen så har man utsikt över hela havet. Helt underbart att sitta i bassängen utomhus tillsammans när solen går ner och se ut över havet. Sen fanns där frukt och te och sånt också, avkopplande!:) sen vid halv nio åt vi på  restaurangen där som ingick i packet som Andre hade bokat. Fem olika rätter och där var jätte mysigt. Sen fick han ju albumet av mig som jag hade gjort själv som blev lyckat! Sen hade jag inte förväntat mig något av honom eftersom han betalade allt och det var dyrt! Men han hade köpt ett Thomas saabo armband till mig, så hade han beställt  en sån berlock som man sätter på där det stod A❤️I, jag blev så glad att jag började gråta, haha! Jisses vilken kille jag har, så lycklig med dig. Tusen tack för helgen älskling, super mysigt och det kunde inte varit bättre! Och imorgon har vi 1 år, jag älskar dig mest! 
















Yey!





Blonde

Har kollat på hårfärg sen i måndags och läst runt lite på nätet osv och äntligen bestämt mig för denna. Så imorgon blir jag lite mer blond! 


Love you

Jag är så glad och lycklig, har världens goaste och bästa pojkvän! Han har bokat en övernattning på Tylösand hotell med spa och allt på lördag, vi firar ju ett år tillsammans nästa måndag! Ska bli så himla mysigt, massa tid tillsammans! Jag älskar dig så mycket, du är verkligen guldvärd älskling! 



I can and I will




Tired of this

Skulle hållt ett spinningpass ikväll och ett imorgonbitti, men har lite feber och känner mig kass. Försöker desperat hitta någon som 

 an ta mina pass men än så länge ser det mörkt ut. Åh vad sur jag blir att jag måste bli sjuk just nu, blö

Jag älskar dig, du är mitt allt!




RSS 2.0