Next year

Jag hoppas på ett bättre kommande år än detta. Detta året har varit otroligt jobbigt då någon lämnade oss här nere. Vi har kämpat på och försökt klara oss så gott vi kunnat. Många tårar har runnit ner för våra kinder och en smärta har ständigt funnits i våra hjärtan. Vi saknar dig så mycket här nere och önskar att du var här med oss. Jag är så stolt över min pappa som kämpar på, dag in och dag ut även fast sorgen finns där hela tiden. Du är så stark. 
Jag hoppas på att nästa år blir bra, för det förtjänar verkligen min familj, släkt, vänner och min fina pojkvän. Det viktigaste är att vi är friska och mår bra. Mer behöver man inte önska sig. 



Happy new year

Gott nytt år mina fina! Imorgon kör jag 45 min nyårsspinning klockan 09.00, bästa möjliga sättet att avsluta den sista dagen på 2013! 



ALL IN

Träningen för mig är väldigt viktigt. För mig handlar det inte bara om hela den biten att få en snygg och vältränad kropp. För mig handlar det också om att må bra, för det är precis det träning gör. Kroppen mår bra av träning och behöver få ett rejält träningspass lite då och då. Man blir också piggare, fräschare och man orkar mer. Dessutom är träning bra för att utvecklas som person, att kunna sätta mål och sedan sträva efter att nå dessa. Målsättning är trots allt något du som person har en enorm användning av i framtiden. Resultaten av träning är väldigt positiva och många. Men sen är inte träning lätt, det krävs framför allt ork och motivation för att kunna hålla igång träningen. Många klagar på att man inte orkar och att träning är jobbigt, skitsnack. Detta kallas LATHET. Istället för att sitta där och klaga, ta tag i träningen och gå ALL IN. Det kommer inte hända något med din kropp och hälsa fråns du själv tar det steget. Ingen kan göra det åt dig, det är din kropp, ditt val och man måste våga för att utvecklas. På mina pass i veckorna ser jag deltagare som kämpar som in i helvete rent ut sagt. Trots att de är helt röda i huvudet, svettet rinner och dom flåsar som dom håller på att tappa andan vrider dom ändå på mer motstånd. DET kallar jag TRÄNING och där med enormt positiva resultat. Man kommer inte komma någonstans av att sitta och klaga på att saker är jobbigt. Ta tag i din kropp, utvecklas och framför allt, VÅGA. Du har så enormt mycket att vinna och så lite att förlora, och vi alla älskar väl att vinna och hatar att förlora. RYCK UPP DIG!




Party igår spinning idag





God jul






We miss you

Imorgon är det julafton, en högtid som jag sett fram emot lika mycket varje år sedan jag var liten. Men i år är allt för första gången helt annorlunda, imorgon kommer vi att vara en person mindre. Det brukar vara familjen, mormor, gamle farmor och farmor och mina kusiner. Det har alltid varit vi, den lilla delen av släkten. Men för första gången, har jag inte sett fram emot julen alls, inte ett dugg. Min gudmor, min pappas syster, mina kusiners mamma saknas. Kan inte beskriva med ord hur mycket vi hade velat ha dig här nere, du är så enormt saknad så det gör ont i oss alla. Imorgon kommer bli så annorlunda, så tom. Vår ängel <3 

Wonderful

Min helg har varit väldigt bra, en bra början på lovet helt enkelt. Fredagen bestod av julavslutning, mysfika, väla, tacokväll och utgång med min bästavän. Trots att jag hade feber och mådde rätt kasst blev kvällen lyckad. Eftersom min kille var ute med sina kompisar så kunde han och jag åka hem till mig tillsammans och somna gott! I lördags hade Andrés pappa lite kalas på kvällen, god mat och väldigt mysigt! Idag har vi varit på väla och fikat lite gott. Min favorit lämnade mig vid halv sex och jag saknar han redan, älskar hur roligt vi har tillsammans. Världens bästa pojkvän har jag! 
Nu sitter jag i soffan och ska se skräckis med mamsen och natta, hoppas ni har det lika mysigt som jag. 
Kram! 




Idag när jag kom till gymmet för 60 min spinning väntade en liten julklapp på mig!




Sliten Isabelle, ännu ett spinningpass på 60 min ikväll och jag börjar känna mig krasslig




Eget spinningpass och sen GRIT på det, ger er en liten inblick på vilken sjukt bra och hård träning GRIT är!

KOLLA IN: http://www.youtube.com/watch?v=Y84FZO2d4FA
 

You have my whole heart

14 månader igår - galet hur kär jag är i dig, älskar dig så! 


Kör vi lite lussepass idag då!




Lucia + agenter





What a day

Otroligt intensiv dag - totalt slut. 
Orkar inte dra upp allt, men en sak är klar - jäklar vad jag är nöjd med min intervju, oavsett hur det går! 



Förbereder mig för denna långa dag




I can do it




Så mycket att göra - fullt ös i min hjärna




Innan kvällens 60 mins pass, Nordic wellness egna vitamindryck




Life

Hejhopp! 
Då var denna veckan också snart slut och julen kommer bara närmre och närmre. I torsdags fick jag ett härligt mail, vill inte ta ut något i förväg så håller det för mig själv ett tag till! I fredags var jag hemma från skolan pga stormen och fick gjort mycket vettigt. Höll mitt goa pass på kvällen och spenderade tid med min familj. Min favorit kom till mitt runt halv elva då han fick jobba väldigt länge pga snö och köer. Saknar honom så ofantligt mycket i veckorna så helgerna med honom är guldvärda. André sov hos mig och igår fick vi gäster från Tomelilla. Hela gänget åkte till Helsingör och myste omkring där med lite varm choklad osv. Vi kom hem runt halv sex tiden och då åkte jag och André hem till honom. Blev en riktig myskväll helt ensamma med film och somnade gott tillsammans. Min pojkvän är världens bästa, älskar dig så mycket! Idag kom jag hem från honom runt halv fem och har sen dess fixat lite smågrejer. Nu spenderar jag tid med min familj och laddar för veckan. Hoppar in och håller pass imorgon igen, sen mitt vanliga på tisdag och på fredag. Har körlektion både imorgon och på torsdag och sen händer det lite annat också. Såja, nu vet nu vad som händer i mitt liv! 

No school och då gör vi nyårs spinningpass




Welcome my darling, 5s, barista hörlurar och 1års spotify premium




Det är tungt nu, vi saknar dig så




60 min pass och igårkväll, 45 min och 45 min kväll!




Be cool

Jaha, då var denna helgen också över. Är det inte rätt sjukt hur fort tiden går? 
Vi är inne i december måndad, vilket egentligen är en mysig månad faktiskt. 
Igår var jag som sagt uppe rätt tidigt och sprang osv, som jag tidigare berättade om.
Övningskörde också en hel del igår inför min körlektion imorgon, går framåt!
Sen städade jag hela huset så mamma blir glad när hon kommer hem nu ikväll.
Vid sju åt jag och pappa pizza, mums! Sedan vandrade jag bort till Lina för att hänga där
med Julia och henne ett tag innan vi drog oss in till stan. Lite kaos på vägen eftersom julia glömde 
sitt leg så hon och lina hoppade av bussen och jag satt kvar? haha! Jag åkte iallafall vidare mot
stan och mötte klara och träffade eric och jonathan. Runt tio kom resten av slanten och vi tog
då båten över till dk. Hamnade på en mysig bar i en källare där vi befann oss till två tiden, då jag
klara och ett par till tog båten tillbaka till sverige. Befann mig på knutan vid halv tre på natten och 
väntade på Andre till lite efter tre, har en så galet snäll pojkvän som ställer upp och hämtar mig på en lördagsnatt. Var väldigt glad över att få träffa honom då jag träffade honom sist i söndags och egentligen inte skulle träffa honom alls i helgen. Vi körde även in om mc påvägen hem då vi båda var väldigt kissignödiga och hungriga. Runt halv fem somnade vi gott tillsammans och idag är jag tröttare än någonsin, därför spenderade vi en större del av dagen med att kolla på film och bara vara med varandra. Vid sex tiden tog jag bussen till väla där pappa hämtade mig! Nu sitter jag här och ska hämta lite frukt och sen ska jag sova, så satans trött. 
 

RSS 2.0