Bråvalla festival 2013

Har haft en helt galet mysig och rolig helg, något av det bäst jag varit med om! Jag och André körde direkt efter jobb dvs. kvart över sex i fredags kväll, stannade två gånger påvägen för mat och kissepaus och kom fram till stugan som låg en timme från Norrköping vid halv ett tiden. Stugan var jätte mysig och naturen där uppe är verkligen jätte fin. I lördags vaknade vi vid halv elva och åt frukost, duschade och gjorde vid oss innan vi begav oss mot Bråvalla. Körde vid ett tiden från stugan och kom fram runt tre pga att vi körde lite vilse;) 
Dagen rullade sedan på i full fart, vi åt god mat och kollade på Far east movement, Ron pope, Nicky Romero, Nause, Takida, Volbeat, Thåström och Avicii. Alltså fullspäckat schema! Måste säga att Nicky Romero, Nause och Avicii var bäst, vilket jäkla tryck! Har massa filmer och några bilder, men vet inte om man kan lägga in filmer så ni lär ju tyvärr inte få se dom. Jag och min snygga pojkvän kom iallafall hem runt halv fyra på natten/morgonen och vi båda hade ont i hela kroppen, var leriga eftersom det hade regnat en del på bråvalla och där med geggit som in i sören! Galet trötta var vi efter en sån lång dag och somnade direkt. Klockan ringde sedan vid halv åtta ( ynka 4 timmars sömn!!) och vi fick skynnda oss för att hinna hem till innan tre. André skulle nämligen jobba, stackaren, ska köra exakt samma väg som vi kört till och från norrköping en gång till idag fast med lastbil och fyra timmars sömn. Tycker att han är enormt duktig! Och här sitter jag, jätte trött men så himla nöjd! Helgen har varit perfekt med andra ord, sjukt bra musik och sjukt mycket folk. OCH en sjukt underbar pojkvän som gjorde min helg till det bästa, detta kommer jag leva på länge! Tack min älskling!! 

 
 
 

Ikväll åker vi - imorgon ser vi dessa!


Efter en timmes spinning ser jag ut såhär!


Till min snygging


Den här goa träningen

Sprang halva milen igår när jag kom hem från jobb med pappa och när jag kom hem idag sprang jag samma runda. Körde styrka både efter löpningen igår och idag! Träningen går verkligen bra nu, tränar 3-4 gånger i veckan. Imorgon blir det vila då kroppen behöver det, sen på torsdag ska jag på en timmes spinning efter jobb. Åhh vad jag älskar detta!


This is the good life

På jobb, frukostrast! Denna veckan kommer det en tjej till som heter Amanda, så nu blir vi tre tjejer som sommarjobbar. Och fredag är sista dagen innan två härliga tanter ska gå i pension. Min helg har varit jätte mysig, mycket tid med min pojkvän eftersom han och jag jobbar hela veckorna då vi inte hinner träffas alls. I fredags var det midsommar som vi firade med grannen och några stycken till. Det var mysigt och roligt till en början men sen blev det lite kaos. Synd att det finns vissa personer som måste förstöra pga för mycket alkohol i kroppen. Blir så jäkla arg och ledsen, om man är 19 år borde man kunna bete sig på ett moget sätt. Så midsommar förstördes rätt så bra, det tackar vi en person för! Utöver det är jag nöjd med min helg! Nu ser både jag och André fram emot den kommande helgen, vi ska nämligen köra upp till Norrköping efter jobb på fredag. Har lånat en stuga av Andrés kompis som vi ska sova i nätterna mellan fredag och söndag. Huvudanledningen till att vi åker till Norrköping är för att vi ska på bråvalla festivalen och se massa band och artister från halv fyra på dagen till halv två på natten. Kommer bli jätte roligt och mysigt! Nu är det jobbtime, kram!


Sitter på tåget, påväg hem från jobb!


Sprungit, det går bra nu!


Hej och hå

Jisses, helgen har gått så fort! Man tror att helgen är längre än vad den egentligen är. Och man vill ta vara på den så mycket som möjligt med tanke på allt jobb i veckorna. I fredags firade vi av Monica och Gunilla som ska gå i pension. Detta gjorde vi på en fin restaurang vid havet. Tal hölls och många tårar föll, var riktigt mysigt och trevligt! Kom hem vid halv sex och hann bara vara hemma en timme innan jag skulle ta bussen till André. Vid hade 8 månader i fredags och vi firade det genom att spendera en mysig fredagskväll med tacos och chips. Båda vad rätt slitna efter allt jobb! I lördags åkte André och jag till domsten, solade lite och hade en liten picknick med oss. Det var verkligen jätte mysigt! Sen på kvällen grillade vi och åt gott hos André och sen kom ett gäng killar. Drack lite och spelade kort! Vid halv tre somnade jag och älskling gott! Idag åt vi frukost rätt sent och städade lite. Kom hem vid fyra och då åkte jag och mamma till gymmet för träning. Blev 45 min spinning (3:e gången denna veckan) och sen 30 min cx på det som är styrketräning för mage, ben, rumpa och armar. Var totalt slut efter det! Kom hem och har nu duschat och ätit och fixat matlåda. Jobb imorgon igen, 04.20 står min klocka på! Åh vad jag är nöjd med min helg, älskar min pojkvän så mycket! Du är guldvärd! Natti på er!


8 månader - Jag älskar dig André <3


Love you

Igår kom min pojkvän till mig runt sex tiden och vi åt god mat och bara myste. Jag inser gång på gång vad det är som får mig att må så bra som jag gör, han. Känner alltid lycka och glädje när jag träffar honom och jag känner mig också väldigt omtyckt. Får alltid höra så fina ord från honom som gör mig så glad. Jag är verkligen världens lyckligaste flickvän eftersom jag har världens bästa pojkvän. Tack för att du är så galet go, jag älskar dig!


Skulle kommit med i förra inlägget

Sitter just nu på tåget påväg till jobb. Klockan ringer 04.20 varje morgon och tåget går 05.35 vilket innebär att jag är i Malmö vid kvart i sju och på jobb vid sju. Jobbar sedan till fyra och är hemma runt halv sex. Det är långa dagar och jag får dra mig upp från sängen varje dag. Igår var jag dessutom på bodypump och spinning så har en sjuk träningsverk i låren idag. Som tur är ska jag få träffa min fina pojkvän idag, vi hinner inte träffas så ofta eftersom båda jobbar. Nä, nu ska jag läsa lite i körboken och sen sova resten av tiden, kram!


Jobb, jobb och jobb


m e m o r i e s



Senaste dagarna

Hej på er! 
Det har verkligen varit fullt på de senaste dagarna. I måndags var det beachhandboll och vi vann tre matcher och förlorade tre, så det gick väl sådär;) I tisdags var det skolavslutning och efter den gick jag och 10 andra tjejer och fikade, mysigt! Sen tog jag bussen hem och väl hemma gjorde jag vid mig och fixade Tamaras present och Andrés present innan jag gav mig av till Tamara. Vi skulle fixa en överraskningsfest till henne och hon blev både glad och lycklig! Senare mot kvällen efter god grillning och brändboll cyklade jag hem för att ta emot min pojkvän som skulle spendera natten hos mig. Han skulle nämligen upp halv sju för att vara hos Robin vid åtta tiden för champange frukost. Såklart fick han stå ut med att vara modell för en stund eftersom jag ville ha en del bilder;)
Sen när han lämnat mig åt jag frukost ute innan jag började göra vid mig. Vid tolv åkte jag med grannen dvs. robins föräldrar ut till Robin och Andrés skola i Vallåkra för att se utspringet. Var roligt att se och uppleva! Efter Vallåkra så åkte vi in mot stan. Missade tyvärr André när de gick ner från trapporna vid kärnan, men hittade honom på ett flak senare innan de började köra så fick en puss då! Sen stannade jag och natta i stan ett tag för att kolla på alla flak som körde omkring. Kom hem vid halv sex tiden och väntade på pappa innan vi körde till Åstorp. Hela familjen spendera ca. 1,5 h där för att fira André och han fick present både från min familj och en annan från bara mig. Blev inte riktigt som jag hade förväntat mig, kanske för att min pojkvän var lite påverkad av all sprit. Men det löste väl sig sen! Efter ett besök hos honom åkte vi till Robin! Somnade så sjukt gott senare på kvällen efter en låååång dag.
I torsdags gick jag upp redan vi halv åtta eftersom vi skulle hjälpa farmor att flytta, höll på fram till klockan två. Sen kom min kille till mig där efter eftersom han hade sovit hos Robin. Vi åkte då hem till André för att göra vid oss innan vi åkte till Eric för lite god mat och dricka, vilket var super mysigt! Så glad att André var med!
Igår sov vi länge och tog det lugnt innan vi åkte till Ödåkra för att äta pizza här hemma, vid åtta tiden körde jag och min älskling till stan för att köpa glass och sätta oss på gröningen på muren. Såg solnedgången och bara myste, jag njöt verkligen och trivdes så himla bra just i den studen. Är så glad att jag har en så underbar pojkvän! 
Idag vid två tiden åkte jag in till stan för att träffa Tamara en sista gång innan hon lämnar sitt år här för att åka tillbaka till Tyskland. Är så glad att jag har fått lära känna henne, en otroligt glad och positiv tjej som sprider galet mycket energi omkring sig. Förhoppningsvis, ska vi åka och hälsa på henne någon gång i sommar!
Sen ikväll är det familjekväll, vi har varit i stan och ätit på restaurang och sen lite glass och nu kollar vi film.
Saknar dock min pojkvän, men han var upptagen på annat håll ikväll! På måndag börjar jag jobba, fyra veckor.
Gör ett inlägg med bara bilder sen!

Bullshit


Grattis älskling, jag är stolt över dig och jag älskar dig!


Yeah äntligen


RSS 2.0