Isabelles mojito!


work hard

Är totalt slut efter denna veckan, har varit i farten i stort sett varenda dag!
Igår tog jag och mamma tåget till Morfar i Beddinge, tog hela 2,5 h för att ta oss dit, 
då vi fick vänta i Lund i en timme på nästa tåg. Väl framme hos morfar så bjöds det på lunch, drack till och med 
öl till maten, lite vuxen är man ju allt! Fick hälsa på deras söta hund också som är 11 månader! Vi snackade en hel del och åt god mat. Tyvärr är det så att min morfar är sjuk, han har cancer. Vilket känns väldigt jobbigt, men det kändes iallafall bra att få träffa honom. Vilket jag inte gör så ofta, tyvärr:( Efter att ha både ätit och fikat så visade det sig att morfar hade en dator som han inte behövde, en laptop. Så frågade han mig om jag skulle ha någon användning av den, vilket jag skulle eftersom jag inte har någon egen dator utan bara skolans som är otroligt seg och jobbig. Så ja, då fick jag med mig en hem som är så otroligt snygg och användbar! Jag är väldigt tacksam för detta och verkligen jätte glad, tack morfar! Idag hade jag ställt klockan på halv åtta för att befinna mig på gymmet med mamma och erika klockan nio. Vi hade bokat oss på ett body pump pass men det visade sig vara inställt,så det ersattes med Army training. Skojar inte, höll på att dö! Jag vet inte hur många biceps, triceps, axlar, bröst osv. vi gjorde, körde på för fullt i en timme med massa styrka för överkroppen. Sen hoppade vi hopprep hur länge som helst, körde armhävningar, plankan, stolen. En timme utan paus, haha. Mina och Erikas armar skakade efteråt, helt sickt. Men så jäkla roligt! Vi skulle även brottas och det blev rätt aggresivt vilket slutade med rivsår på händerna, haha! Klockan tio var vi otroligt nöjda med oss själva kan jag säga! Åkte hem och stack direkt iväg för att sola i en kvart och sen hem igen för städning och duschning. Sen åt jag lite och farmor kom med påskägg! Sen körde vi till gammel mormor för att hälsa på henne, till mormor, handlade och sen till jönsson. Kom hem halv sex och ska nu fixa maaaad med mamma och jag ska faktiskt göra mojito till mig och henne, har ju min fina shaker till det! Sen senare kommer min boyfriend till mig för mys med chokladfondue! Nu måste jag gå, kramisar 

Fortfarande påväg


Påväg!


Baby, you make my heart beat really fast

Måste säga att det är full rulle hela tiden, skoj de! Som sagt, åkte hem till min pojkvän efter plugg och fika med världens bästa lina, så glad att jag har dig vännen! Sov hos min favorit och igår (alltså onsdag) fyllde han hela 19 år. Han fick lite presenter av mig och vi tog sedan bussen till väla och åt lunch. Vid halv sju skulle han klippa sig hos en kompis. Han visste dock inte att jag hade tagit kontakt med ett par kompisar till honom som kom dit och överraskade han! Våfflor och presenter, han blev rätt överraskad faktiskt! Sen gick vi hem till honom och åt hemmagjord pizza, mums! Och sen somnade vi gott tillsammans! Idag latade vi oss och bara myste, bästa som finns att bara mysa med sin pojkvän! Och har jag sagt att jag är riktigt kär? jag älskar min pojkvän mest! Vid tre tiden lämnade han mig för att träffa Robin. Jag satte då genast igång med plugget! Vid fem sprang jag och pappa en runda och efter det körde jag styrka för mage, ben och rumpa. Sen har vi ätit god middag och jag har pluggat ännu mer. Dock ska jag sluta nu för att kolla lite på tv. Ska nämligen upp vid halv åtta imorgonbitti. Jag och mamma ska ta tåget till Beddinge för att hälsa på min morfar, som har cancer. Vilket är väldigt hemskt, fruktansvärt att det kan sprida sig så fort som det gör.. Så kommer väl hem någon gång senare under eftermiddagen. Take care


Mys!

Pluggat med Linis i ett par timmar och efter det tog vi bussen till stan för fikamys! Nu sitter jag på tåget påväg till min babe, kram!


Det närmar sig!


Work hard

Efter att ha varit i stan till halv fyra och ätit lunch och fixat lite ärende, blev det en skön löprunda! Efter det nyttig sallad och gjorde även egen juice till det!


True love

Tjofräs! Jag befinner mig framför tven med mamsen just nu, lite trött efter en mysig helg! I fredags åkte jag och André som sagt till Eddie, vi lagade tre rätters middag och en annan trevlig tjej var också med! Befann oss där fram till ett tiden då vi var tvungna att ta bussen för att inte missa sista bussen hem till mig. Vi kom hem runt halv tre och somnande gott tillsammans. Sen tog vi det ganska lugnt under lördagen, gjorde lite pannkakor och bara myste. Åkte sedan hem till honom och åt middag där och somnade runt elva då vi båda var väldigt trötta! Idag var jag tvungen att lämna min älskling vid ett tiden för att åka hem och fira min fina syster! Hela 16 år idag, grattis igen syster min! Kom hem och åt tårta med mina föräldrar, farmor och Erika. Sen åkte jag och pappa iväg för att övningsköra, gick ju sådär men bilen kom iallafall någon stans! Körde bland lite trafik och växlade upp och ner, fokuserade på att kolla i alla backspeglar osv. Så mycket man ska tänka på! Sedan hem och iväg igen för att äta i stan på en Italiensk restaurang. Så ja, min helg har varit super härlig! En bra början på lovet helt enkelt. Imorgon ska jag och Nathalie träffa mormor i stan för att gå och kolla på en fotoutställning och sedan äta lunch. Har planerat att hinna med träning och plugg också, får se hur mycket jag hinner! På tisdag ska jag träffa linapina för psykologi plugg och fika i stan, mysigt! Åker sedan hem till min snygga pojkvän eftersom han fyller 19 på onsdag, stor kille!;)
Så ja, hela min vecka är faktiskt uppbokad! Nu ska jag kolla vidare på tv, kraaamis!


On my way

Sitter just nu på bussen helt själv påväg till gymmet! Blev en snabb runda hem om för mat och nu är jag påväg igen. Ska träna i 1,5 h både kondition och styrka! Sen är jag hemma vid tre igen och då ska jag och syster iväg för att sola. Sen hem och städa och duscha! Sen ikväll ska jag och André till Eddie för att laga mat, trevligt! Så skönt med påsklov nu, behövs verkligen! Känner att jag har en del plugg att få gjort och då känns det bra med lite tid till det. Annars är jag relativt upptagen under lovet. Nu är jag strax framme, kram!


-


Be your own kind of beautiful

Är totalt slut, så trött och sliten! Dagarna går fort och jag kämpar på. Igår slutade jag tidigt och tog tåget direkt till Åstorp för att umgås med min fina pojkvän! Lika mysigt precis som vanligt, spenderade min natt där och det finns verkligen inget bättre än att vakna upp tätt intill honom, så varm och go! Jag älskar dig väldigt mycket min underbara pojkvän! Vi tog tåget vid lite över åtta eftersom han började nio. Jag var alltså på skolan 1 h och 45 min innan vi började. Men fick gjort en hel del plugg under den tiden och fortsatte när jag kom hem från skolan. Gjorde lite intervjuer med mormor och Natta! Gjorde sedan mat till mig och tog bussen vid sex tiden till gymmet med Lollo! Vi körde först kondition i ca 20 min och sen styrka för magen. Sen började vårt body balance pass vid sju! Massa stretch och utsträckning av muskler i en hel timme, let's get viga! Tur att jag har en så peppande träningskompis och bästavän! Tog bussen och var hemma halv nio. Nu har jag lagt mig i sängen och ska sova, behöver verkligen det. Känner redan lite värk i musklerna efter passet, gött! Kram på er!!


Friday night

 

 


Friday!

Hej mina fina! Veckan har varit rätt lång, både denna och förra har varit det. Kanske pga all sorg som finns överallt, det är mycket tankar var man än befinner sig. Vilket gör att jag får mindre kraft till annat som skolan. Men jag gör mitt bästa, försöker iallafall. Resultaten är bra, men kunde varit bättre, oavsett vad så är jag nöjd. Tränade i tisdags och i onsdags och kan fortfarande knappt röra mig. Igår var det en lång dag i skolan då jag höll mitt tal, men det gick bra! Var lite nervös med det släppte relativt fort. Sen stannade jag och lina kvar i skolan till halv fem innan vi gick på ett möte om att bli volontär. Det var intressant och lärorikt! Så kom hem vid sju tiden och var totalt slut, trots detta påbörjade jag min hemska uppsats i ledarskap och organisation. Nu sitter jag här efter en kort skoldag, precis ätit och ska plugga. Tänkte även cykla bort och sola lite, får se om jag kanske tar det imorgonbitti istället. Har också köpt chokladbollar till mig, Natta och mamsen, snäll jag är! Ikväll blir det iallafall partyparty, äter hemma med min familj innan jag tar mig till en tjejkompis. Där 13 andra är, senare mot kvällen vid tio halv elva någon gång blir det disco på the tivoli! Hoppas ni får en trevlig helg, kram!!


5 månader

Skickar massa pussar till dig i lastbilen och en bild på mig själv så du inte glömmer hur din flickvän ser ut!;)
Jag älskar dig mest, du & jag!<3


Träääääna

En timme TRX igår på gymmet och nu är jag påväg till gymmet efter skolan igen för 1,5 h träning woho, love träning!


Min snygging, min goding, min favorit, min pojkvän - Jag älskar dig


I know that if the sky would fall, I survive it all because of you

Idag har isabelle varit duktig, halv resursdag så var hemma vid tolv. Har pluggat allt möjligt fram tills åtta tiden, vilket känns jätte bra. Sen tagit en lång varm dusch. Är dock helt slut, men då sover jag gott inatt. Sover rätt dåligt pga mardrömmar hela tiden. Allt är väldigt jobbigt just nu, men jag försöker så gott jag kan. Hade tänkt träna imorgon vilket ska bli skönt. Jag försöker att göra det jag brukar, men det är inte lätt när man bara tänker på samma sak hela tiden. Något som kuratorn lärde mig var att jag måste tänka på minnen som finns inom mig, de fina minnena av henne. Vilket jag försöker göra. Kuratorn lärde mig också att lugna ner mig eftersom jag stressar för mycket. Jag ångrar inte alls att jag pratade med henne, det kändes bra att få sagt vad man känner. Är så glad att jag har André att prata med också, hade aldrig klarat detta utan honom. Du är guldvärd älskling.


One week - we miss you


Väntar på syster efter lite solning


Doing my best


Thank you

Vill bara tacka så mycket för ett enormt stöd från både vänner och min underbara pojkvän. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan er. Det är en väldigt jobbig tid för min familj och släkt nu och kommer att vara långt framöver. Det är som en mardröm som man väntar på att vakna upp ifrån. Man vill inte tro att det är sant. Tack allihopa, jag är evigt tacksam för ert stöd.


-


Angel


Happy with you

Sitter uppkrupen i soffan och är helt slut, ätit och duschat och gjort det sista i plugget inför imorgon. Tre prov imorgon, längtar tills äckel päckel måndagen är slut. Ni kan väl hålla tummarna för mig från åtta till typ fyra imorgon? Tackar! Min underbara pojkvän kom iallafall vid tio tiden igår, spenderade natten med honom och han åkte ifrån mig vid tolv tiden idag:( Dröjer till på lördag tills jag får träffa honom igen, känns som evigheter. Älskar dig massor, du är det absolut bästa jag vet! Vid ett tiden cyklade jag och syster bort för att sola, vilket var jätte skönt! Sen pluggade jag i ett par timmar innan det blev träning. Blev spinning idag, 45 min och jag var totalt genom svettig efter det passet. Fyra träningspass denna veckan, så himla härligt! Nu ska jag strax lägga mig, natti!


Solar med syster min


Lördag kväll

Har gjort mat till mig själv nu ikväll, blev faktiskt väldigt gott med en cider till, mums! Min pojkvän har dissat mig sen sex tiden för att umgås med en kompis. Han kommer väl sen igen och tråkigt nog åker han imorgon igen:( Så hade velat ha han här nu! Sitter iallafall här i soffan och har precis ätit till mello, insåg att jag missat något. Maja och Matilda snackade om någon snygg kille och dom har så rätt! Ska väl snart ta fram mitt godis och tjocka mig, why not liksom? Tränade igår morse på gymmet och sprang sedan en halv mil på eftermiddagen. Så jaaaa, jag förtjänar det!


Keep going

Hej mina fina! Igår var jag på skolan vid kvart över åtta när vi egentligen börjar kvart i tio! Satt med Mia som är min samhällslärare och diskuterade lite inför ekonomiprovet på måndag. Efter ca en timme hade jag lärt mig en del och fått bekräftelse på att jag kan det. Mia sa att jag definitivt kan det och att hon har betygsunderlag efter våra diskussioner. Sen när jag mötte henne i trappan innan jag skulle gå hem sa hon "nu pluggar du inte mer än en halv timme på ekonomin i helgen, om du pluggar mer så river jag ditt prov". Okaj, jag ska inte plugga så mycket, vill ju inte att hon ska riva mitt prov!;) Slutade strax innan fyra och var hemma lite efter fyra. Fixade mat och tog sedan bussen till stan vid sex igen för teater med klassen. Har nog aldrig sett en så dålig teater förut! Imorse var jag på gymmet vid åtta för en halvtimmes löpning på bandet och sen styrka på det. Pluggade i skolan innan jag uträttade lite ärende. Nu sitter hemma och äter lite. Tänkte plugga och sen ge mig ut och springa i det ur mysiga vår vädret som är påväg in! Och sen plugga lite till innan jag duschar. Senare mot kvällen åker jag hem till min älskling som jag inte träffat sen i söndags, saknar honom massor! Hoppas ni får en mysig helg, kramisar!


RSS 2.0