Cyklat till gymmet - 40 min egen spinning - 45 min styrketräning




Myshelg - lyckligast med dig





42 dagar kvar..

Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar till studenten nu. Dagarna räknas ner och nervositeten börjar dyka upp! Jag har såsåså mycket att göra, jobbar en del och försöker lära mig allt nytt så gott jag kan. Nya spinningpass görs och en planering inför sommaren håller på att arbetas. Min egna vanliga träning ska också prioriteras! I skolan har vi grymt mycket att göra, helt sjukt.. Samtidigt ska man hinna med vänner, pojkvän, familj och framför allt - tänka på mig själv och hur jag mår. Jag måste stå ut i lite mer än 1 månad, sen är jag i mål!!

Spinning: Måndag, tisdag samt idag. Milen: igår! & äntligen fått lite NW grejer eftersom jag vickat 10 ggr på pass! OCH färdigt GY arbete!!!








Silence speaks when words can't






Mitt allt - jag älskar dig mer än allt annat




Min helg

Utgång torsdags - fest fredags - jobb lördag och mysmiddag med min älskling - jobb söndag - plugg och pass idag! Som alltid, full rulle precis som hela lovet har varit! Så mycket att göra, men så peppad!




Fredagsmys med min fina syster





Fartfylld dag - lucky






Älskar mitt jobb!

Idag befinner sig NW på väla hela dagen! Klockan 12.00 kör vi 30 min zumba där jag och Cassandra är med och dansar, om ni vill få er ett gott skratt!;) Sedan är vi där till klockan tre då jag ska till berga och hålla pass vid fem! Kom och hälsa på om ni ändå befinner er på väla!:D 


Det närmar sig, så jäkla underbart!




Innan jobb!




Klockan ringde 06.11 - träning på g! OCH då måste man verkligen älska träning!




1,5 år idag, 18 månader - Jag älskar dig!




This is life

Lovet har börjat och jag har så mycket att göra! Idag är det plugg och lite solning som gäller. Sen har jag körlektion i eftermiddag och pass på gymmet direkt efter det. Imorgon ska jag plugga lite igen innan jag jobbar i repan från 16.00-20.15. På onsdag ska NW befinna mig på väla mellan 13.00-15.00 och visa upp zumbapass där jag ska vara med och efter det ska jag marknadsföra NW. Vid 17.15 har jag pass på gymmet igen! På torsdag ska jag, mamma, natta och mormor på utflykt och blandat annat hälsa på morfar! På kvällen är det utgång på g för att fira min underbara vän Lina! Sen på fredag är det plugg som gäller och antagligen jobb i repan både lördag och söndag! Och på lördagkväll ska jag och André vara ensamma hos mig och laga mat tillsammans! Som ni hör, så mycket att göra! Måste dessutom sätta mig och göra ett helt nytt spinningpass också, när i hela friden ska jag hinna det?



Tycker om dig också älskling!

Som ni ser är inlägget här under inte skrivit av mig - utan min omtänksamma pojkvän! 

Varmrökt skinka

Söndag idag, åhh vad skönt! Lite kiss i brallis på det! Love you!:)

Full rulle

Såja, sista påsklovet är här! Känns både tradigt och helt underbart eftersom man kommer allt närmre studenten! Igår höll jag i pass och sedan åt hela familjen tacos och sen åkte jag André och bowlade i Ängelholm! Väldigt mysigt och som pricken över i:et, vann jag med 100 p! Idag lämnade min kille mig vid elva för att fixa med bilen och jag satte mig och pluggade, myste i solen och bestämde mig sedan för att springa milen. Det var verkligen ap tungt, skojar inte, tog emot och mina ben var som spaghetti, brukar gå lättare men ikke idag. Så varje gång det var tungt peppade jag mig själv och ökade farten, bara för att liksom!;) Nu har jag duschat och ska på tjejmiddag hos fina cattis! Har hört att hon ska vara duktig på att laga mat och jag behöver mat efter denna långa runda!



55 dagar kvar!




Med denna bild säger jag godnatt!




Håll ut!

Ännu en vecka i skolan väntar och vi har så mycket att göra! För att inte få panik tar jag dag för dag och gör mitt bästa, mer kan jag inte göra. I helgen har jag hållt pass och jobbat i repan, älskar mitt jobb! Sen igårkväll åkte jag och min favorit till Åsljunga till Juras för god mat och trevligt sällskap! Sov länge idag och myste bara framför en film tillsammans. Den lilla tid jag får med min kille, är guldvärd, jag mår som bäst och slappnar av. Älskar dig så mycket! 
Nu ska jag sova och ladda upp inför en ny vecka! 



Jobbjobbjobb!




Nyyyy dag

Idag blir det skola-körlektion-marknadsföra NW på Intersport på väla! 


Och jag har en toppen pojkvän!




RSS 2.0