Lördagens festligheter och utgång!








18.45 ikväll, mitt andra pass!




Life

Har haft en helt underbar helg med min pojkvän, åkte till honom i fredagskväll och vi har spenderat två kvällar med varandra efter två helger utan varandra. Har ju en pojkvän som jobbar och är borta hela veckorna vilket innebär att helgerna är guldvärda för oss! Bara myst och haft det toppen. Och jag mår verkligen som bäst tillsammans med honom! Idag skulle han köra och jobba igen så pappa hämtade mig runt tolv så övningskörde vi och det kändes bra! Sen hem och äta och byta om, fick ju hoppa in och ta ett spinningpass på berga idag eftersom en tjej var sjuk. Så mitt första pass blev redan idag och håller nästa på onsdag och fredag! Och det kändes bra och det var riktigt roligt! Deltagarna svettades och efter 60 min var alla nöjda med sig själva! Nu är jag helt slut och ska strax sova! Kram

Work hard



Kör mitt tredje spinning pass den veckan idag, öva öva öva. Förra veckan blev det 6 st. Ops 

Kämpe

Ord kan inte beskriva hur glad, överlycklig, stolt och nöjd jag är med mig själv just nu! Fyra heldagar, två helger har jag kämpat på för att lyckas. Jag har gjort mitt bästa på alla passen, dvs 8 pass och det passet vi körde idag var 2 timmar långt och trodde ett tag att jag aldrig skulle känna något i mina ben längre, men det gör jag. Är galet trött i hela kroppen och ont i huvudet, men det är så värt det! Imorse hade vi en tenta som jag klarade med 5 fel på. Efter det vår tredje uppvisning av en låt som vi har satt ihop själva, som vi höll precis som ett vanligt pass med mick och allt. Och jag har börjat vänja mig vid att sitta där uppe och hålla i ett pass. Jag har utvecklats väldigt mycket och lärt mig massor, äntligen kan jag kan jag kalla mig själv för "spinninginstruktör"!





On my way

Sitter just nu på tåget påväg till götet ännu en gång, för att gå klart min utbildning. Är rätt nervös faktiskt med ska gå in med inställningen att detta kommer gå min väg! Igår fick jag äntligen träffa min fina pojkvän igen, efter en hel vecka vilket känns som en evighet. Eftersom vi har 11 månader idag, då jag inte kommer att vara hemma, så gick vi ut och åt god mat igår och sen kollade vi på bio. Såg en skräckis och den var faktiskt väldigt bra! Var iallafall en jätte mysig kväll och det kändes konstigt när han släppte av mig hemma vid halv tolv tiden och körde iväg igen. Är ju så van att han sover hos mig, men det får vi ta igen! Det jag ville komma fram till är att jag är så himla glad att du är min, du är verkligen det bästa jag vet och får mig att må som bäst. Tack för att du är så go älskling, love you! Snart ett år med dig, vilket jag är jätte glad för. Skickar massa pussar till dig härifrån tåget. Nu ska jag äta min macka och dricka lite te som jag nyss köpte. Poss!


Idag går mina tankar till min kära engelska lärare Elizabeth

Imorse när vi kom till skolan fick vi reda på att vår engelska lärare gick bort i cancer inatt. Det har varit en enorm sorg på skolan hela dagen och vi har inte haft en enda lektion. Tårarna har runnit ner för allas kinder idag och vi minns Elizabeth som en otroligt glad och positiv person.


Påväg! Idag väntas en tågresa på 2,5 h och sen träning och teori i 8 h!


Stronger


-

Ett halvår idag. Ett halvår sen polisen kom hem till oss den måndagen i mars vid halv sex på kvällen. Ett halvår sen du lämnade oss. Man ville inte inse vad som hade hänt, att du inte längre fanns kvar. Att vi inte längre skulle fira allas födelsedagar tillsammans, att julafton inte längre kommer att bli desamma utan dig. Någon månad senare var det begravning och sorgen var enorm, det jobbigaste jag varit med om. När kvinnan sjöng "Gabriellas sång" rann bara tårarna. Sen har dagarna gått, det har varit vår och sommar och snart kommer hösten. I måndags revs såren upp på nytt då det var dags för urnsättning. Det var dom närmsta som var där och tårarna kom åter igen. Ett sista farväl av dig. Imorgon, är det din födelsedag. Du skulle fyllt 45 år, men du lämnade oss alldeles för tidigt. Vi saknar dig så mycket, vi tänker på dig varje dag. Vår ängel.


Mitt allt, guldvärd!


Today


I miss you the very moment that you leave

1 september, ny månad och nya tag.
Månaderna, veckorna och dagarna bara flyger iväg, går så satans fort allting.
I torsdags åkte vi på läger med beteende kursen, ledarskap och organisation. Ut i vildmarken hos försvaret, vilket var en upplevelse. Fick göra massa olika samarbetes övningar i grupp och min grupp var verkligen taggade och positiva, härlig känsla! Vilket innebar att vi levererade på topp, jag och Eric sprang bland annat en lång bit i en av tävlingarna och lyckades få i stort sett allt godis med oss tillbaka till laget! Vi fick göra allt själva, sätta upp ett stort militär tält och göra upp eld och laga mat, turas om att vakta elden mitt i natten och ja, en upplevelse helt enkelt! Anlände hem i fredags runt lunch och hade då endast sovit en timme. Men trots detta städade jag och pluggade lite och duschade. Sedan hämtade min pojkvän mig vid fem tiden och jag skulle då uträtta ett ärende på väla. Sen åkte vi hem till honom och åt där innan vi åkte till hans kompis Rasmus som fyllde 19 och grattade honom! Senare somnade jag gott tillsammans med min favorit! I lördags fick jag åka lastbil med André, då han skulle jobba lite. Var roligt att se hur han har det på jobb, förstår fortfarande hur man kan backa en så stor lastbil in i ett litet utrymme, blev imponerad! Sen mot kvällen åkte vi och handlade lite eftersom mina föråldrad skulle bort och även min syster. Vi lagade god mat tillsammans och hyrde em film, var verkligen jätte mysigt och kände att jag behövde den tiden med honom då allt runt omkring är så stressigt just nu! Idag har André fixat med bilen och jag pluggat lite igen och han körde hem för en timme sen. Saknar min goding redan! Nu ska jag strax sova och ladda batterierna inför en låååång vecka. Blir mycket träning denna veckan då jag ska upp till götet för min utbildning och jag är så sjukt taggad så det finns inte! Hoppas ni får en skön vecka, kram!


RSS 2.0