Bussen in till stan igen för teater med skolan!


Söt pojkvän jag har!


Estudiar


My love

Saknar min älskling otroligt mycket, önskar att han var hos mig nu! Är på något sätt inte hel utan honom, han är min andra halva. Han får mig att må så himla bra och han gör mig lycklig. Älskar allt med oss, älskar hur trygga vi är tillsammans eller hur roligt vi har ihop. Vet inte vad jag skulle gjort utan dig, jag älskar dig väldigt mycket!


Ranelid höll föreläsning på min skola idag, han delade med sig av många vettiga ord!


Kört kondition och en timmes TRX med massa styrka, kände riktigt hur det brände i musklerna! Så jäkla gött!


Godmorgon!

Sitter och äter frukost och ska om ca en halvtimme cykla till stationen. Börjar kvart i tio idag eftersom vi har likabehandlingsdag. Björn Ranelid kommer nu på förmiddagen och ska väl prata antar jag? Blir lite spännande. Har ingen aning om när jag slutar idag, men ska verkligen försöka hinna hem och sedan ta bussen vid fyra för en timmes TRX!


Blö

Orkar inte mer, skolan från åtta till fyra. Hemma vid halv fem och pluggat sen dess. Detta lär bli en låååång kväll, spanska prov på onsdag, redovisning i organisation på torsdag, matte prov+ekonomi prov+ engelska redovisning på måndag. Inte konstigt att man blir trött på skolan...


Hello sunshine

Mitt lov har varit hur mysigt som helst! Spenderat tid med vänner, min mormor, mamma och min pojkvän! Jag har fått gjort en del plugg också och lite träning, vilket är hur skönt som helst att få komma igång med igen! Lovet har alltså varit välbehövligt och jag ser fram emot nästa redan, bara fyra veckor kvar! Min älskling åker dock iväg imorgon på praktik och kommer inte hem fråns på fredag, alldeles för lång tid ifrån honom! Saknar honom redan:( Låt veckan gå fort, träning och plugg står i fokus under veckan. Lägger med två bilder också från dagens goa middag hos mormor. Kram på er!!


s u m m e r f e e l i n g s


G e m i g s o m m a r


Isabelle är jätte trött och har huvudvärk och då kan hon inte koncentrera sig


Hej o hå - detta inlägg skulle kommit igår

Ännu en effektiv dag! Gick upp klockan åtta och kollade på tv och åt frukost. Sen satte jag igång med storstädning, städat hela huset! Så blir mamma och pappa glada när dom kommer hem idag, snäll dotter! Sen åt jag och pluggade lite, har strykt massa kläder också! Vid halv tre sprang jag en runda i den friska luften, kom sedan in och satte på hög musik och körde full styrka för mage, ben och rumpa i ca en timme. Sen lite stretch på det! Så vid fyra hoppade jag in i duschen och sitter nu helt nyduschad och ren! Älskar verkligen träning, idag körde jag så mycket mage tills jag mådde illa, sjukt, men så himla gött! Nu äter jag lite apelsiner och dricker vatten, på g igen!


Natti!


I love being yours

Tjofräs! I tisdags åkte jag som sagt hem till min pojkvän efter jag varit i Lund med mormor. Vi lagade mat tillsammans och efter det gick vi hem till hans kompis Eddie och åt våfflor och chips samtidigt som vi såg röjar Ralf! Sov hos min goding och var med honom fram tills fem tiden igår. Tog sen bussen till väla och mötte mamsen där, vi gick runder på Ikea och åt även där! Kom hem vid sju tiden och pluggade lite då. Idag vaknade jag vid halv nio tiden. Gick upp och storstädade mitt rum, tömde sopor och var hur duktig som helst, om jag får säga det själv! Vid halv tolv gjorde jag mat och tog sedan bussen vid tjugo över tolv med Lollo till gymmet! Vi tränade länge idag, tog bussen hem vid tjugo över två! Väl hemma tog jag en dusch innan Lollo kom hem till mig. Vi åt lite gottgott och massa tjejsnack, precis som vanligt! Har en så grym bästa vän! Min dag har alltså varit toppen bra! Har pluggat lite till och myser nu framför tven! Adios amigos


I wish there was a cure for cancer


Hade en super mysig dag i Lund med min fina mormor. God mat och fika och lite härlig shopping på det! Åkte vid nio imorse och kom hem vid fyra tiden, så glad att jag har en så glad och omtänksam mormor! Nu sitter jag på bussen påväg till väla för att byta buss till Åstorp. Ska träffa min älskling! Kram på er!


I care, I will always care

I lördags åkte jag och min fina pojkvän till stan och åt på haket. Firade alla hjärtans dag och 4 månader lite i efterhand! Gick i stan och bara myste, sen sov han hos mig och vi har spenderat massa tid med varandra fram tills idag. Älskar dig! Ikväll har jag fått gjort lite plugg och precis kollat på vampire diaries som jag missade i helgen. Ska sova nu eftersom jag ska upp tidigt imorgon och ta tåget med mormor vid nio tiden till Lund. Vi ska kolla lite i affärer och mysa omkring! Sen när jag kommer hem tar jag bussen till min favorit, får ju passa på att spendera så mycket tid som möjligt med honom nu på lovet! Kram på er, hoppas att ni har ett mysigt lov!


Let's go

Efter att ha pluggat i ett par timmar står jag nu och väntar på bussen! Ska köra kondition och mage innan två halvtimmes pass med styrka och stretch som börjar vid halv fem tiden. Åh vad jag har saknat träningen, varit förkyld i två veckor och därför inte kunnat träna. Men nu är jag på g igen!


Jag och lina

Såhär firar vi alla hjärtans dag, godis och inte ett dugg effektiva!


With you, each and every day is valentine's day for me

4 månader och alla hjärtans dag, jag älskar dig!


Be with someone who makes you happy

Min helg var verkligen toppen, firande med vänner, tid med pojkvännen och tid med släkten! Igår hade jag spanska prov vilket var ganska så svårt! Idag hade jag ekonomi prov vilket var helt okej, var ju som vanligt sist kvar men Mia var snäll och rättade det på en gång! Gick oväntat bra, men vet vad jag ska öva på inför det riktiga provet efter lovet. Efter skolan åkte jag hem till min favvis med semlor, fettisdagen ju! Kom hem vid halv nio och ligger nu i sängen och ser på Maria och Mindy på tv. Imorgon kan jag sova till halv åtta, sen ska jag gå på psykologin fast vi inte behöver det. Men tänkte få klart min uppsats då! Sen slutar jag vid kvart över ett, ska fixa lite grejer då och sen ska jag till doktorn. Så, fulla rullar. Dock är vi lediga på fredag vilket är hur skönt som helst. Och lov, kommer så perfekt nu! Ska bli sååå härligt. Kram på er, ta hand om er!


Jag älskar dig, jag älskar oss.


Best friends

Hade en jätte mysig kväll igår med alla tjejerna! Maten gick verkligen åt, allt blev uppätet! Vilket var hur roligt som helst, lyckades kanske relativt bra ändå trots att jag råkade skära mig själv i fingrarna två gånger. Det ena såret ser hemskt ut, så jag och mamsen ska inom Apoteket och se om dom har något speciellt för djupt sår. Hela huden är lös, ush! Efterrätten blev också bra och även lekarna, blir aldrig för stor för lite lekar, haha! Roligast var nog när tjejerna hade korvar dinglades mellan benen och den andra satt på golvet för att fånga den i munnen, haha! Isabelle tog hand om all disk till klockan två på natten, trött och nöjd somnade jag gott i min mysiga säng! Stort tack till alla mina fina vänner för presenterna och för att ni kom, så himla glad att jag har er! Nu sitter jag i bilen vid Coop och väntar på mamma som är och handlar vin, vi ska till hälso och fitnessmässan på nya arenan, hur spännande som helst! Sen handla inför släktkalaset imorgon. Sen ska jag hem och duscha. Sen åker jag med mamma och pappa till stan för dom ska ändå på ljusfestivalen. Så tar jag tåget direkt till min älskling! Saknat han så mycket! Och sen släktkalas imorgon, kramis! Kommer bilder senare idag!


Godmorgon!

Japp, sitter och äter frukost i soffan eftersom matbordet i köket är inflyttat i storarummet! Ska ju ha 15 tjejer här ikväll, behövs ett längre bord då ju;) Så idag står först skolan på schemat. Sen hem och plugga lite. Sen duka och städa och fixa med maten. Efterrätten gjorde jag igår kväll vilket var kaos! Gjorde fel i början så fick ju börja om, tappade saker på golvet, haha, stod och skrattade åt mig själv. Men får hoppas att det blir gott nu ikväll! Nu ska jag borsta tänderna innan jag cyklar iväg. Kramis!!


Ohyes


Nu säger bellan god natt efter hur mycket plugg som helst!


T R Y


Min födelsedag

Hade en toppen dag igår, trots att jag hade feber och mådde rent ut sagt skit kasst! Men man blir så glad av att ha folk runt omkring en som betyder så mycket. Var på bio med min favorit i lördagskväll, vi såg ego. Hade rätt höga förväntningar på den filmen, men den var inte alls så bra som jag trodde. Men helt okej! Sen sov min älskling hos mig och jag blev grattad med paket och frukost på morgonen av familjen. Fick hur mycket fint som helst! Skärp, tröja, örngott, kudde, krämer, smink och mina högtalare som kommer om någon vecka. Dom var nämlingen en beställningsvara. Av mina fina pojkvän fick jag cider, mugg,liten mus och sån massage grej! Även ett gulligt kort, lika söt pojkvän som vanligt! Sen kom grannen in med en korg med cider, glas, mascara och ett fint kort! Birgitta kom också med en victoria secret påse med perfymer i, så himla gulligt! Är väldigt glad och tacksam för alla presenter, stort tack till alla! Min pojkvän var hos mig hela dagen, kunde inte blivit bättre, älskar dig så mycket! Så, en nöjd och glad isabelle. På fredag väntas tjejmiddag som jag planerat klart inför idag, stannade nämligen hemma idag pga. min feber och förkyldning. På söndag ska jag ha släktkalas, så lite firande till blir det allt! Nu ska jag försöka plugga lite till, har gjort en hel del idag här i soffan med en röd näsa och te. 
Kram på er!

m u s i c


Soon 18

Hej på er! Ligger just nu i sängen, har gått och blivit sjuk!! Började med torrhosta igår och nu sitter det i lungorna. Hade feber imorse men den har gått över, dock mår mamma riktigt kasst. Så vi har ställt in släktkalaset imorgon, tråkigt nog:( Vill ju inte va sjuk på min födelsedag, sjukt vilken otur man kan ha.. Som tur är ska jag och min pojkvän på bio ikväll ändå, han mår ju inte heller så bra. Så fast man inte mår bra, så får man göra det bästa av saken! Hoppas ni får en mysig lördagskväll och att ni slipper vara sjuka! Kram!


That's how it is, that's how it goes


RSS 2.0