You make me smile


Standing soldier

Sitter mitt uppe i plugg och är faktiskt, med handen på hjärtat, effektiv! Kan bero på energidrickan som jag fått i mig, märker fort hur hyper jag blir. Och det kan behövas när man ska plugga! Gick iallafall upp vid sju imorse, ja, det var jobbigt. Vi tog tåget till Malmö vid halv nio och kom fram vid tio. Besökte ju det nya shopping centret, gick vilse ett antal gånger. Men vi befann oss där i fem timmar, åt en himla go kebabtallrik! Besökte hollister och fick med mig två tröjor därifrån. Påsen är ju helt klart ett plus när man handlar där! Fick även med mig en t-shirt från Ralph Lauren, riktigt snygg så var tvungen! Detta fick räcka för min del då jag gjorde av med ca en tusen lapp. Blev iallafall hel nöjd! Är ganska sliten nu, men nu ska jag käka eftersom maggisen kurrar. Hoppas att ni får en mysig höstkväll, inte liiiite kallt ute!


Påväg till Malmö


By the way, I'm wearing the smile you gave me

Haj på er! Ligger just nu i soffan och har sovit i en halvtimme och försöker att hålla mig vaken. Ska göra lite te till mig själv med en chokladbit till strax! I fredags blev det riktigt fredagsmys med grönsaker och chips i dipp och film hos lina, med ett par tjejer. Jätte mysigt! Igår kom min huvudvärk tillbaka igen vilket slutade med att jag gick och la mig och sov ett par timmar efter att jag städat på morgonen. Vid fyra plockade André och hans gäster upp mig för att köra hem till honom för jätte god mat med trevligt folk! Kan ju även passa på att tala om att jag vann över min pojkvän i NHL, jag har aldrig spelat förut och han spelar de hur ofta som helst. Det kanske var så att han lät mig vinna, men varför skulle han göra det? Så nej, rätt pinsamt för hans del!;) Vann ju även båda omgångarna i kortspelet sen, så njuter lite till av min vinst. Man får ju passa på! Vaknade upp bredvid världens finaste pojkvän imorse med bästa känslan. Hur mysigt som helst att ha han bredvid sig och få massa pussar. Jag har en otroligt gullig och omtänksam pojkvän, bäst! Spenderade min dag hos honom fram till halv fyra då jag tog bussen till väla. Mötte min fina mamma på Ikea och sen fick jag testa massa sängar med olika madrasser osv. Med hjälp av personal hittade jag tillslut det som passade mig. Så nu ska den bara hämtas någon gång i veckan, blev 140 cm på bredden! Sen hem och äta god mat och nu befinner jag mig i soffan. Imorgon ska jag, mamma, Natta och mormor till Malmö för att besöka det nya shopping centret. Men nu måste jag hämta te och choklad för nu börjar solsidan! Kram på er!


I just can't bring myself away

Idag blev det massa film i skolan för tredje dagen i rad. Har varit riktigt skönt att få slippa lektioner för ett tag! Efter skolan gjorde jag och Maja lite ärenden och Matilda hängde på. Sen köpte jag med mig mat hem och fick sällskap av Lollo på tåget. Nu har jag käkat och vilat upp krafterna inför träning. Ska ta bussen om en halv timme och gymma för fulla rullar! Sen hem och äta med daddy och syster innan jag drar iväg för fredagsmys med ett par tjejer! Måste ju fira att vi har höstlov! Imorgon ska jag hem till min pojkvän och träffa honom. Har inte träffat honom sen i tisdags och det känns som länge ja. Saknar honom massor! Men nu ska jag byta om och fixa vattenflaskan och sånt. Kram på er och trevlig helg! Och just de, gissa vem som fick A på sitt psykologiprov?!?! JAG! Lyckan är obeskrivlig!


Happy with you

Sitter och käkar frukost och laddar för en ny dag! Igår hade vi det stora psykologi provet som jag gått och varit nervös inför, rätt skönt att fått det gjort nu! Sen behövde jag inte vara med på Fotolektionen eftersom min fotolärare var nöjd med mina bilder så jag fick sluta redan vid två istället för fyra! Sen lite senare kom min saknade pojkvän till mig! Idag har vi filmfestival invigning och ska kolla film i eftermiddag och hela torsdagen och på fredag. Otroligt skönt att slippa sitta på långa lektioner. sen kommer min mormor hit idag som jag ska spendera lite tid med. Och imorgon måste jag träna, hinner knappt det nu förtiden. Nä nu ska jag dra mig till tåget. Kraaaaam


Är tröttare på psykologi än någonsin, bara att ge järnet


Love

Idag har jag och André en vecka tillsammans. Finns ingen som gör mig så glad som han, han får mig alltid att le oavsett vilket humör jag är på. Jag har den bästa pojkvännen och jag hoppas att han vet hur mycket han betyder för mig. Tycker om dig mest om du nu skulle läsa detta! Puss!<3


Saknar inte alls sommaren, brun och sånt, inte alls nä


Bio time och middag på det!


And you've got a smile that could light up this whole town

Drog mig upp från sängen för en timme sen. Var hos min älskling igår och bara myste. Han får mig alltid att le, världens bästa helt enkelt! Har precis ätit frukost och ska nu ta en lång varm dusch. Sen har jag psykologi plugg på schemat och ska hjälpa mamma att städa också. Mammsi och daddy ska ut och äta ikväll och gå på bio. Så det blir jag och smulisen, aldrig fel! Men jag är så trött och har stressat för mycket vilket märks eftersom min magkatarr återkommer ständigt. Doktorn har sagt till mig att jag måste tagga ner lite. Så får väl lyda det och tänka på min hälsa! Nä, nu ska jag in i duschen. Bjuder på en bild på min sammanfattning inför psykologi provet, ser väl riktigt härligt ut?!


f o t o b y I s a b e l l e


When you prove someone wrong and you rub it in their face

Jag är totalt slut i hela kroppen och jag har svårt att hålla ögonen öppna. Lång dag och boxning på det med lite egen träning efteråt! Hemma vid sju och åt då och pluggade. Nu ska jag snart sova eftersom jag ska upp vid kvart i sex. Då jag ska på körövning inför star for life konserten som är nästa vecka!:) Sen slutar jag vid fyra och efter det kommer min fina pojkvän till mig. Nu måste jag sova, kraaaaam!


Hey you

Befinner mig nu på skolan och väntar på att mitt utvecklingssamtal ska börja. Får gå utan föräldrar eftersom de är i Malmö båda två. Men jag överlever! Efter tjugo minuters utvecklingssamtal ska jag ta med mig mat och åka tåget hem. Sen ska jag plugga och kolla lite avsnitt som jag missat under förra veckan. Hade en super bra kväll igår med min sötnos, tycker om han så mycket! Puss!


Oct. 14, 2012


Feeling great

Hej hopp! Igår pluggade jag psykologi för fulla rullar, tränade intensiv styrka och sen hem till mormor för pizza och godis och bara massa mys! Kände att jag behövde ta det lugnt efter allt stress. Nu har jag ätit en god frukost här och sitter och pluggar psykologi igen. Väntar på att mamma ska hämta mig så vi kan ta oss till väla för köp av jacka, skor och byxor. Sen måste jag plugga ännu mer psykologi och sen ikväll ska jag träffa Maja för fika på mezo! Imorgon får jag förhoppningsvis träffa min favvis igen, tredje gången denna veckan😊 Nu måste jag plugga och vara effektiv! Puss!


Oct. 12, 2012


I really do my best

Åh, jag vet att jag är sämst på att blogga. Men jag hinner verkligen inte! Mycket mycket plugg hela tiden och jag försöker hinna med min träning så gott jag kan och allt annat. Det är så mycket hela tiden, men jag trivs. Mitt liv är toppen bra just nu, jag är glad och lycklig. Så jag ska försöka att blogga när jag har tid, fyra prov denna veckan och jag kämpar på. Nu måste jag sova eftersom jag ska upp vid kvart över fem. Ta hand om er!


The best


Great, super great

Hade en så otroligt rolig kväll igår! Skrattade som aldrig förr och dansade så mycket att jag har ont i fötterna idag. Ont i halsen har jag också efter allt sjungande och skrikande, men hes är jag iallafall inte som många andra blev!;) En mysig huvudvärk och lite ont i kroppen, men jag överlever! Är så glad för att jag fick tillbringa kvällen med så fina vänner och kvällen var verkligen toppen grym! Nu ska jag äta och plugga lite medan jag väntar på André. Kram på er!

 


Fiesta! Taggad? Taggad!

 


When my music is on the world is off

Jaha, nu blir det så igen att jag bloggar så här på morgonkvisten. Har för lite tid och hinner inte på dagarna sickt, jag vet. Massa plugg och i tisdags var det boxning och igår sprang jag intervaller med pappa tills jag knappt kunde andas. Feels good! Idag är det kort dag i skolan och sen ska jag träffa min älskade mormor och gå på stan med henne. Behöver lite nya kläder och ska hämta ut biobiljetter. Ikväll blir det party, inspark i Åstorp. Ska bli riktigt skoj! Sen imorgon ska jag träffa en favorit. Nu måste jag borsta tänderna annars får jag stressa ihjäl mig till tåget som vanligt. Puss!!


Jag vill hem, orkar inte denna dagen. Långa tradiga lektioner, bajs på detta


Feeling good, living better

Hej på er! Jag ska strax dra mig till tåget eftersom vi börjar tio över nio idag. Har både franska, engelska, spanska, idrottsteori och matte idag. Himla massa språk! Slutar vid fyra och kommer hem vid halv fem. Då ska jag plugga eftersom jag inte gjort det särskilt mycket varken måndag eller tisdag. Har varit upptagen båda dagarna efter skolan. Men så är det! Igår var det även en kille som försökte att ragga på mig på gymmet. Haha! Han behövde först hjälp med sin iPhone och sen frågade han var jag bodde och om jag var från Helsingborg osv. Efter det sa han " pluggar du på universitet eller jobbar du?" Haha, han var säkert 25 kanske? Och då svarade jag såklart att jag gick andra året på gymnasiet. Och han bara "oj, jag trodde att du var äldre" haha, dog lite där kände jag. Men det är väl aldrig fel när en 25åring raggar på en? Haha, jösses. Nu måste jag gå!


RSS 2.0