Snälla kompisar jag har, tack Maja du är så snäll av dig!!


Lyckliga tjejer som får gratis kaka!


Saknar dig världens bästa


Tycker inte om onsdagar eller torsdagar i skolan, ush fy och blä


Fotouppgiften klar=får sluta! väntar på att tiden ska gå fortare så jag kan komma hem!


Lite sånna fina texter en sådan fin måndags kväll


Hey you

Det sitter en lagom pigg isabelle vid frukostbordet idag. Ville absolut inte gå upp, ville bara vända mig om och fortsätta att sova. Men lyckades på något sätt dra upp mig själv. Idag har vi ju matteprov och det vill man inte missa! H a h a. Iallafall så har min helg varit hur go som helst! I fredags kom min kille till mig och vi tog tåg och buss till hans kompis för middag. Insåg att min pojkvän kan laga mat, därför kommer han att få göra det framöver!;) Det var iallafall jätte mysigt! Sen sov han hos mig och jag spenderade även min lördag med honom. På kvällen stack ett par tjejer in till stan för biomys med käk innan! Bion var väldigt spännande men trist att det var sista delen. Efter en rolig kväll med tjejerna tog jag mig hem igen och sen hämtade André upp mig. Sen sov jag hos honom och det blev lite matteplugg hos honom igår! Snäll pojkvän som är så förstående. Fixade frukost och allt till mig, tack finis! Sen kom jag hem vid fyra tiden och då tog jag och Lollo bussen till gymmet. Hennes första gång och jag tyckte att hon var duktig! Så har min helg sett ut! Men nu ska jag äta min apelsin. Ni får en bild på min mage idag. Skoj va? Haha, kram!!


Always and always

Just nu känner jag att jag är alldeles för stressad. Igårkväll kunde jag inte somna för att jag låg och tänkte på allt jag måste göra. Plugget är bara för mycket just nu och jag har krav på mig själv som är högre än någonsin. Det har gått rätt bra i skolan på sista tiden och då vill jag bara göra bättre och bättre ifrån mig. Men jag räcker inte till, jag hinner inte. Min träning försvinner pga detta, igår var det en kille på gymmet som jag brukar snacka med som frågade varför jag nästan aldrig är där längre. Jag hinner inte och jag prioriterar inte det längre vilket jag borde göra. För jäklar vad jag mådde bra efter gårdagens träning, glad och pigg! Men plugget är så jäkla mycket just nu att jag inte kan göra något annat. Och att jag inte hinner med sånt som jag vill hinna med, gör mig ledsen. Jag vill göra sånt som jag tycker om att göra, men det funkar bara inte. Istället slutar det med att jag sitter med massa plugg och försöker göra så bra ifrån mig som jag bara kan. Jag försöker säga till mig själv att jag måste tagga ner, men jag har riktigt svårt för de. Det är prov, inlämningar, redovisningar, fotoläxor, kompisar, släkt, familj och pojkvän som ska hinnas med. Men ja, tiden räcker inte till. Jag räcker inte till. Och detta får mig att inte kunna sova vilket resulterar i att jag är trött hela tiden. Ja men tjena negativa och deppiga isabelle! Roligt att du är så positiv och glad!


Good morning beautiful

Jani, godmorgon på er! Jag är rätt trött dag in och dag ut. Mycket mycket plugg, träning och allt annat! Sen läser jag ju även utökat program i skolan vilket innebär att jag går 2 h längre än vad jag egentligen ska. Vilket innebär att jag knappt hinner med att skriva här. Så då får man ju ta det såhär på morgonkvisten. Idag efter skolan dvs vid fem tiden ska Lollo följa med mig till gymmet för att provgymma! Ska bli väldigt nice då jag ska plåga henne rejält så hon får träningsverk imorgon! Sen imorgon måste jag plugga järnet och får även träffa min favvis! På lördag blir det biomys med tjejerna! Låter som en toppen helg enligt mig. Nu måste jag gå, så jag inte missar mitt tåg. Håll tummarna att jag överlever denna dagen, 8-15.30 med samhälle i två timmar i sträck och sen beteendevetenskap resten av dagen. Nämen jag kommer inte alls att somna, jäkla torsdagar!


Feeling great


-

Jag har världens finaste och bästa pojkvän. Jag är så otroligt lycklig tillsammans med honom och jisses vad han gör mig tok glad. Tack för att du finns, super glad att du är min!


Jag orkar inte mer, min hjärna är så gott som död. Suttit 4 timmar, kör på 4 timmar till. Varför inte liksom?!


1 månad

Tänkte bara säga att jag tycker om dig mest av allt och det finns ingen bättre än du. Du är så galet underbar på alla sätt och vis. Jag ser fram emot att spendera många fler månader med dig. Och jag vet att de kommer att bli bäst, för du är så jäkla bra. Puss på dig finis!<3


Haft två prov, fyra lektioner. Två kvar, min hjärna är död.


Med det säger jag godnatt!


I did it! Nådde mitt mål inom idrottsprojektet, målet var 8 km på 55 min. Blev till och med bättre! Så jäkla gött!


Inspiration


The best

Men tjena! Vilken otroligt mysig helg jag har haft. Började i fredags med att jag var otroligt effektiv med städning och fix och trix på dagen. Tränade vid fem i en timme med Linda, TRX, TOPPEN styrketräning! Tog bussen hem och duschade och fixade mig. Tog sedan bussen till Emma där alla tjejer från klassen var. Spenderade min kväll med dessa fina tjejer! Fick testa på poledance och tro mig, jag har så galet ont mellan benen fortfarande sen allt svingande kring stången. Haha, men jag och majsan hade så roligt! Haha!:) Blev iallafall en toppen kväll och somnade sedan gott i min säng. Igår pluggade jag från klockan nio till två. Sen hämtade André och hans föräldrar upp mig och jag spenderade kvällen och natten hos honom. Har även varit hos honom hela dagen idag. Trivs så otroligt bra med honom och jag är himla glad att han är min! Får mig alltid att skratta och le, galet toppen bra! Tycker om dig mest om du nu skulle läsa detta<3 Kom hem vid sextiden och har firat pappa på farsdag med chokladpuddning och lite presenter. Kan ju passa på att säga att jag är väldigt glad att jag har dig pappa, jag älskar dig! Har även pluggat lite spanska och ska läsa lite i min bok innan jag lägger mig. Kram!

 

 

 

 


Tjejmiddag på g! Klänningar är det som gäller!


Svar på kommentar

Jag fick en kommentar här för några dagar sen om jag kunde visa bild på min nya säng, klart kan jag de!:)


Tagga träning vid halv fem!! Grymt!


Tired girl

Idag är isabelle otroligt trött och sliten. Tog som sagt tåget till stan vid nio och var sedan på skolan till tio. Sedan gick vi till procivitas då alla samlades i den stora salen. Lite tal och sånt hölls innan vi fick göra lite vad vi ville. Följde i stort sett hela valvakan på storbildskärm och var rätt trött hela tiden. Vid ett fick vi pastasallad och cola vilket behövdes för att få lite energi. Vid fyra så skypade vi på storbildskärmen med den svenska ambassadören i USA, rätt häftigt faktiskt! Sen efter det gick vi tillbaka till skolan för frukost, satt fint då! Sen tog jag första bussen som gick 05.00 och var helt själv på bussen hela vägen. Var något otroligt skönt att lägga sig vid sex tiden men konstigt! Sov till tio eftersom jag vill kunna sova inatt och vända rätt på dygnet! Men nu ska jag strax ta bussen till älskling! Kram på er!


Valvaka

Just nu vilar jag upp mig lite för att ta tåget om en halvtimme till stan! Ska träffa mina kamrater på skolan för att sedan gå till procivitas där vi ska vara vid tio tiden. Natten kommer att bestå av debatter, film och massa annat. Självklart kommer valet att sändas också! När jag kom hem sov jag i ca två timmar, men jag tycker bara att jag blev tröttare av det. Får hoppas att lite frisk luft gör susen nu! Har med mig cola och choklad för att lyckas hålla mig lite vaken. Vill inte somna då Madde och majsan ( hihi ) hotar med att fota mig om jag somnar. Så vaken ska jag va! Imorgonbitti blir det frukost på skolan och sen är jag väl hemma vid 6-7 tiden. Beror på hur lång tid valet tar! Sen ska jag hem och sova några timmar innan jag tar mig till min goa pojkvän! Saknar han hela tiden ju, bästa! Nu ska jag borsta gaddarna för det får jag ju inte göra sen. Håll tummarna nu att jag orkar hålla mig vaken hela natten! Kram!


Love you sis


Har världens finaste pojkvän, otroligt glad att han är min!<3


Hey you, don't mess with me

Hade en super go kväll igår! Jätte god mat och efterrätt och snacks och drinkar osv. Tack linapina, du är så duktig du! Vet inte riktigt vad klockan var när jag somnade, tre, halv fyra något? Var rätt sliten efter att ha cyklat genom ödåkra i regnet, frös som satan! Men gott sov jag sen. I fredags vad jag och Maja och Matilda på bio och såg skräckis och käkade. Super mysigt de med, tack girls för att ni finns! Kan ju passa på och gratta majsan igen eftersom hon fyller år idag, GRATTIS min super fina vän! Hoppas att du får en härlig dag! Nu ska jag plugga vidare här i min säng, skolan imorgon ju. Yey! Ska träffa Lollo sen en stund och hoppas på att jag får träffa André också. Men vi får väl se! Bjuder på bilder från igår och så. Great va?!


Holy shit

Ja men tjena, jag heter isabelle och är s-ä-m-s-t på att blogga! Jaja, men så är det! I måndags åkte vi till Malmö och shoppade, gjorde av med en del. Kändes lite i hjärtat att så mycket pengar bara försvann sådär.. Men fina grejer fick jag med mig hem! I tisdags storstädade jag mitt rum, blev renare än någonsin. Rensade ut massa grejer och höll på. Sen hämtade vi min nya sköna säng och sen sov min älskling hos mig. Finns inget bättre än att ha han bredvid sig! Vi latade oss och bara myste hela onsdagen, länge sen jag tog det lugnt en hel dag. Skönt var det! Idag gick jag upp vid halv åtta och tog bussen till frissan vid tio. Klippte och la i lite blonda slingor, kändes himla gött! Och fick med mig ett speciellt schampo för mitt blonda hår. Sen hem och plugga lite och träna. Nu sitter jag här och har huvudvärk IGEN! Tröttar mig otroligt mycket! Jag ska försöka lägga mig i tid så jag slipper vara trött imorgon, tycker att jag har varit det varje dag på senaste tiden. Imorgon blir det massa plugg som jag måste få gjort, träning och käk & bio med två toppen tjejer! Nu ska jag kolla vidare på tv och om någon timme ta mig upp till min fina säng. Mitt nya favvis ställe kanske? Haha! Slänger med lite bilder. Lägg märke till pumpan som jag har gjort! Står YOLO i pannan på den och han har glasögon. Men det syns inte på bilden! Kan säga att jag hade roligt när jag gjorde detta:) Kraaam


Goding


RSS 2.0