You can try to forget what happened, but you can never forget what you felt

Som sagt, det är full fokus på jobbet just nu. Träffade min chefs chef igår och var med på ett möte i över en timme.Jobbar 40 min över varje dag och i tisdags, onsdags och idag har jag tränat cx plus spinning idag.
Så grymt kul det är med träning, det har verkligen fått mig att må så mycket bättre på den senaste tiden.
Jag märker en enorm skillnad på mig själv och jag är så sprallig efter varje pass, full med energi även fast jag är helt slut i hela kroppen. Slänger med en video på vad cx egentligen är, för det är många som inte vet det. Det är super bra träning för lår, rumpa, rygg, höfterna, armar och axlar. Min träning funkar jätte bra då jag tycker om att variera. Alltså tre träningar har det blivit denna veckan och möjligtvis en på lördag och söndag också, får se. Jäklar vad det rullar på! Imorgon är det fredag och sen helg, därefter en vecka kvar på jobbet. Jag trivs verkligen där, skrattar för fullt hela dagarna och alla är verkligen super trevliga. Nu ska jag dricka en go proteindrink och snart sova. adiosadios

I've been trying really hard to be positive, at least on the surface, because I feel I don't deserve to be sad

Vilket jäkla väder, var är sommarvädret egentligen? Inte ett dugg roligt att cykla till stationen tjugo över fem på morgonen i en rejäl regnskur med både regnjacka och regnbyxor. Aja, lättare att jobba hela dagen iallafall.
Jag blev rätt glad idag på jobbet när jag insåg att jag 40 min övertid varje dag, goa pengar det! Har precis duschat och gjorde pannkakor när jag kom hem, duktig tjej! Nu ska jag slå mig ner framför tven och sova i tid.
Bloggningen framöver kommer inte att vara på den bästa sidan främst pga bloggappen inte funkar, håller på att få fnatt på den. Annars hade jag kunnat blogga på tåget, men ikke. Sen jobbar jag långa dagar hela veckan och både tisdag, onsdag och torsdag är det träning som gäller direkt när jag kommer hem. På onsdag ska jag vara med på en inspelning på ett pass ännu en gång, så jag hör av mig när jag har tid helt enkelt.
kram!!

"Come on beautiful, pick yourself up and dry your eyes, everything will be okay, I promise"

You wanna know why I push people away? It's only because i've been hurt to many times before. So many damn people have gone in and out of my life, some because of stupid reasons and some with no reason at all. I push people away because I'm sick and tired of it. I leave before I'm left, I leave before I get hur again. Simple as that. Plus if people are meant to be in my life, they come back, somehow.

we own the world - Catjas student

Här kommer bilderna som jag lovade er, grattis ännu en gång till studenten min fina vän!

you have hurt me so much

Vet ni hur gött det är att jag inte jobbar idag? super skönt med en extra dag ledigt. 
Det var så skönt att sova ut imorse istället för att gå upp halv fem, ingen rolig grej det.
Men vad gör man inte för att tjäna pengar? Det bjöds iallafall på nybakta bullar till frukost igår på jobbet
och det var även en annan som bjöd på fikabröd fast till frukost, ingen dålig frukost det!
Jag fick sluta tidigare eftersom jag är så duktig på att jobba fort då hon som skriver ut papper till mig inte hinner med, haha! Blev då lunch mitt inne i malmö på uteservering och åt glass ute i solen och bara njöt.
När jag kom hem vid fyra slängde jag mig i solstolen fort som sören innan jag drog iväg på träning.
Imorgon ska jag träna igen eftersom instruktören behövde lite folk för sin inspelning som måste skickas för massa viktiga grejer. Sjävklart ställer jag upp! Har precis gjort tårta som jag är så nyfiken på hur den kommer att smaka ikväll, allting är iallafall klart inför ikväll. Hoppas ni alla får en trevlig midsommar! 
Idag är det för övrigt en månad kvar till spanien, så jääääkla gött. Nu ska jag plocka fram min nya fina kamera och försöka lära mig hur den fungerar och jag slänger upp lite bilder från Catjas student i måndags senare.
Som svar på Mathildas kommentar så är det en Canon power shot. 
 
 
 
 

happy

Idag har varit en galet super toppen dag, började jobba tidigt imorse och sen vid halv tolv hämtade morfar mig och mamma. Vi åt på en väldigt fin restaurang med god mat och allt, det var så roligt att träffa min morfar på riktigt, och verkligen prata om allt. Och dessutom fick jag en systemkamera av honom, jag blev så glad att jag fick tårar i ögonen. Han hade köpt den förra året och inte användt den alls och sen visste han att jag tyckte om att fotografera. Jag blev så himla glad och kunde inte sluta tacka honom, och sen blev det glass till fika på jobbet och grillning nu på kvällen. Vilken dag!

Everybody knows

Jag hoppas att ni förstår att jag inte har så mycket tid över till att blogga just nu. Igår blev det direkt till catjas utspringning i Lund. Har en hel del foton att visa, men vilket tryck det var på flaken! Efter det blev det tomelilla och jag somnade runt halv ett. Klockan ringde halv fem imorse, fyra ynka timmars sömn. Haha, kan ni tänka er hur pass död jag var idag på jobbet? Var iallafall hemma vid halv sex och sprang då en runda och körde lite styrka. Har precis duschat och ska strax sova, new day imorgon. Ska äta lunch med mamma och morfar imorgon, har inte träffat min morfar på fem år. Gör nästan det aldrig. Därför ska det bli roligt att få träffa honom. Sov gott!


I'm just miss how things used to be

Ska strax sova eftersom jobb väntar imorgon och sen ska jag ta tåget direkt till Lund för studentfirande, fina Catja tar studenten! Vilket innebär att jag kommer vara helt slut på tisdag igen! Idag har jag träffat tjejerna och sen har jag varit på spinning. Blev retad av mamma sen som ansåg att alla unga killar kollade in mig, inte helt fel! Skämt och sido, bed time!


studentbilder del 2

Jag måste bara säga att jag blev sjukt nöjd med bilderna, glädjen och allt skratt i dom. Love it!

you pretend it doesn't bother you, but you just want to explode.

Halloja, matchen igår? Ja, fyför, den ska vi inte ens tala om. Jag satt och skrek som en jäkla galning och blev piss off när nivet det andra landet som vi inte ens ska nämna tog hem vinsten. Dock tyckte jag att Sverige gjorde bättre ifrån sig på gårdagens match jämfört med matchen mot Urkraina. Aja, livet går vidare, ellerhur?
Idag har jag köpt en så satans snygg bikini, den är så så så snygg. Bilden är inte rättvis alls, den är mycket snyggare på kan jag gott säga. Nu ska jag ta tag i mitt förfärligt stökiga rum och gardbrob, sen blir det en runda in till stan om vädret tillåter detta, för att hälsa på lollo och köpa glass hos henne. Imorgon blir det träning och mys med tjejerna på gröningen om vädret tillåter det också. Jäkla skitväder, vi är för guds skull inne i juni månad?!Nu längtar jag ännu mer iväg till Spanien, så jag kan använda min bikini, sommarkläder och prata spanska. Jag slänger in några av mina favvisar, sånt jag ska lyssna på nu när jag ska städa, härligt med musik!

m e m o r i e s


gooooooo Sverige

Första veckan avklarad, tre veckor kvar!;) Nu ska jag snart slå mig ner framför tven och kolla fotboll med godis, Sverige möter ju England och det kan man bara inte missa. Om Sverige inte vinner ikväll, äh, det vill jag inte ens tänka på.. Åh vad jag förtjänar att bara ta det lugnt ikväll, jisses vad gött! Ni ska se mig när jag är koncentrerad och kollar på fotboll, ingen rolig syn det. Härom kvällen när Sverige spelade sin första match mot Urkraina satt jag och pappa och skrek när Urkarina gjorde mål eller när Sverige klantade sig. Men ikväll är pappa ute med ett gäng killar så det blir jag och mamma, haha! NU HÅLLER VI ALLA TUMMARNA FOLKET






Sick of lies and bullshit

Vet ni vad jag längtar så fruktansvärt mycket efter just nu? Åka båt. Jag vill bara ut på havet och köra i full fart och bara låta håret fladdra och känna vinden mot ansiktet. Hög musik i högtalarna och bara njuta. Jösses, ge mig värme, sommar och lov. Har snart jobbat klart min första vecka, sen är det bara tre veckor kvar. Jag anstränger mig verkligen att hålla mig vaken på jobbet, ögonen kliar pga pollen och jag tycker att det är så sjukt jobbigt att gå upp halv fem på morgonen och komma hem halv sex på kvällen. Men jag kämpar på, efter jobbet blev det två träningspass på gymmet och jag kände hur magen krampade. Sen spinning på det, träning är verkligen toppen! Fick dessutom träffa min riktiga chef idag, var även med på mötet. Nu ska jag sova för att orka med morgon dagen, matlåda gjord och klockanställd. kram på er!!


If I treated you the way you treated me, you would hate me.


Strong girl

Ville bara slänga in ett inlägg såhär innan jag ska sova. Jag är så stolt över min syster som fick stipendium på skolavslutningen idag! Hon fick det för att hon tillger en positiv inställning till alla runt omkring men också till sina studier. Så ledsen att jag inte fick vara med och uppleva detta, men jag är en stolt syster just nu som måste sova för att ladda batterierna för ännu en lång dag. Sprang dock en runda när jag kom hem idag plus styrka! Har gjort pastasallad som matlåda till imorgon och håller alla tummarna för att vi kan sitta ute på lunchen i hamnen imorgon igen. Halv fem ska tjejen här stiga upp, I can do it!!


studentbilder 2012 - del 1


People like you are the reason why we have middle fingers

Jag är så trött, sliten och vill bara sova. Hade en jätte trevlig kväll med runt 35 pers, där med fyra timmars sömn inatt.. Klockan ringde halv fem imorse, tåget gick halv sex till malmö och jag var på jobbet klockan sju. Jobbade från sju till fyra med lite pauser dock, sitter ju vid en dator så huvudet pallar inte jätte mycket. Jag har dock kaffe bredvid mig så jag kan hålla mig vaken. Kom hem kvart i sex, tolv timmar sen jag åkte hemifrån? Haha, jag överlever! Sova på tåget är bästa medicinen;) nu ska jag hoppa in i duschen och ladda för en ny dag imorgon med samma tider. Plus träning när jag kommer hem! Hoppas ni alla njuter av ert sommarlov, fast jag tycker det är bra att det inte är så bra väder, lättare att jobba! Och justde, träffade på markolio idag när jag skulle handla lunch. De ni! Haha! Nej, nu måste jag ducha. Shaaaaa


This is crazy

Har haft fullt upp och där med inga bilder, dom kommer! Nu är jag redo för en härlig kväll med massor av vänner, hippie tema! Jobb väntar imorgon och jag kommer att få ett antal timmars sömn i och med att jag ska upp halv fem imorgon. Weeeeee!


memories - new york - bilder som aldrig visades


Trying to understand

Jisses vad trött jag är, nu ska jag bara orka dra mig upp från sängen och käka frukost eftersom jag har lite grejer att fixa idag. Tog massa studentbilder igår som jag lägger upp senare, det var verkligen jätte kul att fota alla glada studenter, berättar mer sen!


Don't try to lie to me

Sitter just nu på bussen från polishuset, jag fick gå före typ 30 pers eftersom jag och pappa tog bakhållet. Great! Nu ska jag till stan för lunch och sen studentfirande. Kameran är också med! Kram!


Promises mean everything, but after they are broken, sorry means nothing

Idag var det som sagt skolavslutning och den var faktiskt riktigt bra. Massa tävlingar mellan lärarna, som att kasta tårta i huvudet på rektorn, haha, som vi skrattade. Farväl till några stycken som ska vara utbytesstudenter nu till hösten, inte lika roligt dock. Och sen har resten av dagen spenderats med 26 st på haket och en runda hem till klara, möte med min sjuksköterska för att kolla blodtryck och lite sånt plus träning och har även varit med om att en heeelt okänd kille i typ 20 åldern började ragga på mig på buss stationen. Ni vet här händer mycket! Haha nej, tyckte lite synd om honom eftersom jag verkade totalt ointresserad. Nu ska jag äntligen sova men det blir ingen sovmorgon för mig imorgon heller.. Ska ta bussen till polishuset vid tjugo över tio för att möta upp daddy där och fixa pass in för Mallorca. Sen bussen ner till stan för lunch och efter det upp till nick och kärnan för att fira min kusin rasmus. Vilket fortsätter senare på kvällen. Taggar också jobb på måndag, Yey!


Yeah I'm smiling, but you are not the reason anymore

Såja, ny blogg vilket är jätte gött! Ett stort tack till Mathilda som gjort designen, jätte gulligt av dig! Ni hittar hennes blogg här: www.awaay.blogg.se.
Här kommer jag alltså att blogga fram över och hoppas självklar att ni hittar hit. Kraaaaam


RSS 2.0