Strong

I måndags var jag på bodypump 60 min och efter det 30 min spinning. I tisdags höll jag i 45 min spinning och sen gick jag på 30 min GRIT. I onsdags vilade jag. Igår var jag på gymmet i mer än två timmar, provade mitt nya 45 min pass och efter det gjorde jag massa övningar själv. Känns så bra att jag verkligen är på g med träningen! What a feeeeling



Happy!

Idag är min och Linas insändare med i HD, den har vi skrivit utifrån vårt projektarbete. Blev förvånad över hur mycket plats den tar och hur bra det blev! C8 i HD, kolla in!



Galet snyggt, någon av dessa måste jag ha!








Härlig måndag

Skolan och sen begav jag mig till gymmet för 60 min bodypump, pumpade muskler åt alla håll. Sedan tog jag mig igenom 30 min spinning på det också. Nööööjd tjej! Sen när jag kom hem vid åtta (åkte hemifrån halv 5) kom den en bil med ett packet till mig, min klänning! Var så sjukt nervös att den inte skulle vara fin eller passa, men åhhh vad fin den är! Sitter perfekt och är så förälskad i den, så jäkla nöjd! En rätt go måndag trots allt! 



Att träna

Jag måste bara få skriva av mig angående det här med träning. När man går till gymmet är man där för att träna, dvs bli rejält svettig, vara helt slut i kroppen och verkligen känna att passet gav något. Man går inte dit för att strosa omkring och sedan tycka "åh vad duktig jag är och vad jag är vältränad" bullshit. Dag in och dag ut ser jag unga tjejer på gymmet som ser precis likadan ut som när dom kom och sen när dom väl går. Inte en enda svettdroppe och inte röd om kinderna heller. Om ni nu ska gå dit så se till att träningen ger något, det är inte farligt att bli svettig, tro mig. Och kom för sören inte och säg att ni är duktiga bara för att ni går till gymmet men inte är ett dugg trötta när ni lämnar. Skitsnack - träning ska vara skitjobbigt och riktigt tungt för att kroppen ska kunna utvecklas och där med bli starkare. 

Mitt allt

I fredags var jag som sagt på en mysig tjejmiddag hos Erika med 10 andra tjejer. Igår eftermiddag träffade jag min underbara kille och igårkväll myste vi till det med chokladfondue. Idag har vi bara spenderat massa tid tillsammans då denna helgen blev kort. Sen träffar jag inte honom fråns nästa helg som vanligt, vilket är jobbigt:( Men jag har en pojkvän som är så galet bra på alla sätt och vis! Love you!! Så nu sitter jag på bussen påväg hemåt. Ny vecka imorgon med massa träning och plugg! 



Tjejmiddag i fredags hos fina Erika!






Tjejmiddag på g!




Min lilla prinsessa

Igår var jag och mamma på djursjukhuset med smulisen eftersom hon inte har mått bra den senaste tiden. När dom skulle ta blodprov och röntga henne fick dom ge henne lugnande eftersom hon brukar bli aggressiv när dom gör sånt. Så först spydde hon och sen ramlade hon ihop och somnade med ögonen öppna. Ush, var inte alls roligt att se;( Sen vaknade hon upp igen men är fortfarande seg. Proven visade inget och läkaren sa att hon var frisk, så vi får avvakta och se.. Mitt hjärta!



You can do it

Sitter och äter lite frukost nu och ska om ca en halvtimme ta mig till skolan. Slutar runt tolv idag och då ska jag hem och städa och umgås med mormor! Sen håller jag i pass ikväll och efter det är det raka puckar hem om och duscha och sen iväg till Erika för tjejmiddag!
Sen ska jag såklart också hinna med att träffa min fina pojkvän! 
Ciao 



Bäääst

Bilden visar vad jag åt innan träningen idag. Först mitt eget spinningpass och sen gick jag på 30 min cx, dvs styrka för mage, ben, rumpa och axlar!



Inspiration






You make me happy

Har haft en väldigt mysig helg tillsammans med min efterlängtade pojkvän. Blev så glad och varm inombords i fredags när jag träffade honom då sist var i söndags. I lördags tog vi tåget in till stan för att äta på pitchers då vi hade 15 månader i tisdags. Sen åkte vi hem till Eddie för lite dricka! Igår bakade jag och min älskling och kollade på film och bara tog det lugnt, sen sov jag där inatt igen. Åh, bästa som finns att ha sin fina pojkvän brevid en hela natten och vakna upp brevid honom och få en kyss på munnen. Du är så go älskling, älskar dig! Och nu är det en ny vecka igen, ny tag både gällande träning och skola. Men jag är på g och ska göra mitt bästa hela terminen ut fram till studenten! 



This is life

Igår provade jag balklänning och hade min bästavän med som stöd. Bästa du!! Slutade dock med att jag beställde min på nätet idag, åh, så spännande!!



15 månader - jag älskar dig




Innan dubbelt träningspass




Fight

Förra veckan körde jag 5 pass, idag inledde jag med 60 min body pump dvs rejäl styrketräning, mina ben och rumpa darrade. Efter det körde jag 20 min intensiv kondition och sen massa mage. Efter detta var jag helt slut. Imorgon håller jag i 45 min spinning och sen går jag på GRIT dvs intensiv styrketräning i 30 min då jag förra gången mådde illa så trött jag var efteråt. WOW VAD JAG ÄR TAGGAD PÅ TRÄNING, KÖÖR VI



Till min kille;)




You are the sunshine that makes my day

Är så galet lycklig och kär i dig - du är det absolut finaste som finns. Snart har vi 15 månader tillsammans och vi har så många minnen ihop. Älskar hur roligt vi har ihop, hur mycket vi skrattar och busar. Ser fram emot så mycket mer tid med dig, för tiden med dig är den bästa. När jag säger att jag har världens bästa pojkvän, så menar jag verkligen det.
  Jag älskar dig



Turn up the music, turn down the bullshit




Stronger

Då var detta lovet också över och skolan drar igång imorgon. Tur att jag har ett bra schema då jag inte alls är taggad på att gå i skolan. Jag ligger bra till med inlämningar och sånt men motivationen är rätt låg. Men som vanligt gör jag mitt bästa och kämpar på. Träningen under lovet har varit på topp - så nöjd med mig själv. Har hållt många pass och mitt jobb är ett av de bästa. Spenderade julen med min familj och släkt. Jag har dessutom varit ute med mina vänner ett antal gånger och haft så roligt! Jag har också spenderat massa tid med min pojkvän, bland annat nyår, vilket behövs med tanke på hans jobb då han är iväg mycket. Finns ingen som gör mig så glad och lycklig som han gör mig, jag har världens bästa pojkvän, utan tvekan. Jag älskar dig! 
Nu ska jag kolla lite på tv och bara ta det lugnt, kramis! 





Party igår med girlsen och pojkvännen - nu kör jag 60 min spinning




Provat på denna godingen - nu --> spinning




Dags igen

Var på GRIT igår och det resulterade i ben och armar som skakade.. Sov sedan hos mormor inatt och är nu påväg till gymmet ännu en gång för lite egen träning dvs spinning själv och styrka. Sedan håller jag i 45 min spinning ikväll! Åh vad jag älskar detta!



GRIT - köööör vi




Lycka

Jag påbörjade och avslutade året på bästa vis - med min pojkvän. Vi befann oss i Åstorp med ett stort gäng och kvällen var väldigt mysig. Vid tolvslaget kände jag mig som den lyckligaste tjejen i världen, fick massa kyssar från min fina pojkvän och lite skumpa på det - just den stunden med raketer och allt var helt underbar. Tusen tack hela gänget och min älskling, du är guldvärd<3 







RSS 2.0