Fullkomligt kär i dig




Words





Halva milen

Halva milen räckte gott och väl i denna värmen, svettades som aldrig förr och kroppen var riktigt seg! Men det gick!
Efter det blev det lite övningar från Paolos träningsbok, sjukt bra bok som har många kreativa övningar för hela kroppen, ett tips är också att följa denna man på instagram - vilken inspirationskälla!! @1paolo2




Snart dax för jobb!




Ögongodis - kom idag med posten!



U





Så L Y C K L I G

Vilken helg! I fredags inledde jag dagen med ett tabatapass, sjukt vad trött och sliten jag var i kroppen efter det! Endast jag och en tjej till på passet och Sebastian som var instruktör, stod och skrek och peppade en. Grymt bra pass! Och jag blev väldigt inspirerad inför mina tabatapass till hösten! 
Sedan en mysfika hos mormor innan det var dags för 5 timmars bilresa till Hampetorp som ligger ovanför Norrköping! Eddies familj, alltså Andrés kompis, har nämligen en underbar stuga där uppe. Så jag, André, Eddie och hans flickvän Josefine körde dit i fredags och kom hem nu vid åtta ikväll! Vi har cyklat, badat i sjön, åkt båt med cyklarna till Vinön, grillat, besökt Örebro, fiskat och spenderat mysiga kvällar vid solnedgången! Och jag lyckats fånga en aborre! Sammanfattningsvis en heeelt underbar helg, massa mys med min pojkvän som är så himla go! Jag är utan tvekan den lyckligaste flickvännen i världen<3 
Imorgon fyller min älskade mamma år, som jag älskar otroligt mycket! Så dagen ska spenderas med henne, lite picknick och mys! Och jag inleder morgonen med träning, saknat det en del över helgen;) Sedan blir det en del jobb denna veckan och André ska dessutom flytta in huset, så spännande!
Natti på er, hoppas ni har det fint!














Godmorgon

Nu sitter jag och äter det på bilden och ska strax cykla till gymmet för att hålla i lite morgonspinning! Sen blir det hem ett tag för att sedan jobba i receptionen idag igen, love my job! 



Health





Villa joyosa






























I

Home

Sådär ja, 9 dagar i underbara villa joyosa avklarat! Jag har haft det väldigt väldigt bra, helt nybyggd lägenhet med gym och pool och allt man någonsin kan tänka sig. Stranden och havet var perfekt och staden också. Man kan säga att turisterna inte har hittat till denna stad riktigt och dom som bor där kan endast spanska och inget annat, därför sattes mina kunskaper på spel också, haha! Riktigt mysig stad med små hus överallt. Dagarna har bestått av morgonträning helt själv i gymmet, en galet svettig isabelle som sedan tog ett skönt svalkande dopp i poolen och efter det väntades en god frukost på balkongen. Heeelt seriöst, kan man börja dagen bättre?! Värsta drömmen. 
Sedan spenderade vi dagarna på 
stranden, massa sol och bad. Någon dag åkte vi in till Alicante och Benidorm, väldigt mysigt. Alltså, en underbart bra semester med min fina familj!
Kom hem sent i onsdagskväll då vårt plan var försenat 3 h men jag och mamma löste det genom att få våra naglar fixade på flygplatsen, haha! Sen var det upp tidigt igågmorse för spinning, som jag har saknat instruktörsrollen, älskar det! Till hösten blir det dock lite annorlunda, dom ska nämligen ta bort cykelsalen och därför kan jag inte hålla i cykelpass längre:(
Och eftersom jag vill ha kvar min roll som instruktör, ska jag istället hålla i tabata till en början och sedan crosscage när den utbildningen dyker upp. Nu tänker ni säkert: " vad i hela friden är tabata och crosscage?" Tabata är styrketräning blandat med kondition, man gör en viss övning i 20 sek och vilar sedan 10 sek. Crosscage är en stor bur kan man säga, med massa redskap och sen håller man pass i denna bur. Haha svårt att förklara! Men så får det bli!:) igår jobbade jag också i receptionen och ska göra idag också! Imorgon ska jag göra något heeelt nytt, vara kalasvärdinna på NW Ramlösa klubben! Jag ska hålla i ett kalas för 10 st 11åriga tjejer, vilket ska bli riktigt skoj, något helt ny för min del! Och idag får jag även reda på om jag kommer in på den linjen jag vill komma in på till hösten, vi får väl se!:)
Kram på er 



Påväg

Gick upp vid tre inatt och är nu påväg till Kastrup, en trött isabelle alltså! Planet går 06.40 så vi kommer vara i Alicante redan vid strax efter tio! Vi hörs när jag kommer hem!
Kram! 

RSS 2.0