mallis - del 2 kamerabilder


I really don't care

Såja, dax att skärpa sig lite med att blogga kanske. I lördags sov jag länge i min efterlängtade säng och tillbringade några timmar med att packa upp väskan och slänga kläder i tvättmaskinen. På eftermiddagen tog jag och lina bussen till stan för att möta upp fradde och Frida. Åt både kebab, godis och glass under kvällen och såg även Amanda fondell. Inte min favvis direkt, men hon var okej! Mötte även massa andra härliga vänner under kvällen. Jag somnade gott runt halv två. Idag har jag varit en runda på väla för lite shopping nu när lönen kommit! Fick med mig en ur snygg och tyvärr för dyr tröja hem, men jag kunde inte låta bli. Nu ska jag ta tag i min enorma strykhög sen mallis och sen vid halv fem blir det träning. Puss!!

 


mallis - del 1 iphone bilder


Summer paradise

Hej godingar!! Nu har jag kommit hem efter en super go vecka på Mallorca, 32-37 grader i luften och 28 grader i havet. Helt klarblått vatten och det har varit en underbar vecka med shopping i Palma och god mat. Massa bad och solande och firande av mammas födelsedag. Hon och pappa fick en spa övernattning på Tylösand hotel och spa. Igår åkte även jag, Natta och daddy paragliding efter motorbåt. Det var så häftigt att sitta högt uppe i luften i en sele där det var helt tyst och bara titta rätt ner i havet. Super fräckt! Bilder kommer men just nu har jag en hel del grejer som ska göras!


Världens bästa


partyparty

Godmorgon! Idag är jag helt slut, men det är helt klart värt det. Hemligheten som jag inte kunde ta upp här var att ett helt gäng skulle fixa en överraskningsfest till Erika som ska åka till USA som utbytesstudent. Jag och Linapina gjorde en tårta med amerikas flagga och den blev skit snygg. Vid sextiden drog vi till Frida som bor precis vid havet, super mysigt! Blåste upp ballonger, gjorde drinkar, fixade snacks och målade en sån bandroller eller vad det nu heter. Vid halv åtta anlände gisela med erika som trodde att hon skulle på filmkväll, sen blev det surprise!
Kvällen var riktigt lyckad, dans, olika lekar med dricka, tårtätande och badande. Jag somnade gott i min säng vid två tiden eftersom jag var tvungen att stiga upp tidigt, men jisses vad go kvällen blev och jisses vad jag kommer att sakna erika! Jag har lite bilder som ni kan få se, dock inte filmerna, hehe.
Om någon time bär det av till malmö för flyg till mallorca, det ska bli så himla skönt! MASSA sol och bad väntar, värme. SÅ ha det så gött här i Sverige, vi hörs när jag kommer hem! PUSS

All I did was love you and all you did was hurt me.

Detta håller jag på med just nu, som vanligt går det åt tjotahejta eftersom jag inte är ett dugg bra på att packa. Mitt mål är att få igen resväskan, sen ska jag ju få plats med det jag shoppar påvägen hem också?! Det fixar väl sig! Om ca en timme cyklar jag och syrran upp till väla för att hackad lite grejer. Jag ska bland annat skaffa mig spotify premium eftersom jag vill kunna lyssna på bra musik och som offline på semestern. Sen träffar jag lina på Coop för att handla lite grejer och sen hem till mig för att fixa en viss grej. Fortfarande hemlis vad som händer idag. Hihi!


Never back down

Sitter just nu på stationen och väntar på att tåget ska komma. Ska in till stan och träffa ett par tjejer för lite planering och förberedelser. Till vad kan jag inte ta upp här just nu iallafall! Och idag är det bara två dagar kvar, sen hooooola espana!


Remember who you used to be

Sitter just nu och fikar eftersom min maggis måste ha mat i sig. Har varit med Lollo i Ängelholm och tittat i affärer och fikat. Jag har verkligen världens bästa vän, så glad att jag har henne! Fick med mig ett par riktigt snygga shorts hem som pricken över i:et. Nu ska jag fika klart så jag hinner till min träning, tränade cx igår som då var ett extra pass. Samma goa pass blir det idag!


sometimes it takes a good fall to know where you stand

love you sis

flytta på dig

Hej solstrålar, tycker fortfarande att det är ett jäkla sommarväder, var är varmen?
Hade egentligen tänkt att ha långklänning igår i Båstad, men ikke, fick bli byxor och linne med en
tjocktröja. Dock åkte tjocktröjan av rätt fort, det var varmt och skönt i Båstad hela dagen.
Shoppade ett sött linne och fick massa gratis saker i påsar. Tennismatcherna var spännande, det var ju
ändå semifinaler. Massor av folk och stora urhärliga båtar, glass, en riktigt härlig dag. Fick med mig en kebab hem eftersom jag var något sjukt hungrig, som vanligt. Min tredje kebab denna veckan, jisses, nu får det räcka.
Ska ta mig i kragen och springa en runda med daddy och efter det kör vi massa styrka, armhävningar och sånt ute.Då blir det fjärde träningen denna veckan och sen tar vi nya tag imorgon. Fem dagar kvar till Spanien och det ska bli så härligt, bara massa bad, sol, shoppning och förhoppningsvis en snygg bränna. Nu ska jag äta sallad och sen springa en runda. adios amigos

fly, fly away

Min dag har spenderats i Landskrona på karnevalen. Go festivalmat, godisremmar, musik, sol, och fräcka killar som åkte bräda på vattnet och gjorde olika trix i luften. Dessutom fanns det killar som gjorde trix på land med volter och sånt, häftigt! Shoppade även ett nytt mobilskal som skyddar hela mobilen och är mer än nöjd med det.
Sen blev det domsten och efter det stan. Min magkatarr har smygigt sig tillbaka så nu måste jag till doktorn antingen på måndag eller tisdag för att få tabletter, innan vi åker till Spanien. Imorgon blir det Båstad hela dagen precis som förra året. Får ju som sagt gratis biljetter och då tvekar man inte en sekund på att gå. Man kan ju alltid hoppas på att jag träffar på en hollywoodfru som jag gjorde förra året;) Ska iallafall bli mysigt att strosa omkring och kolla på dom fina båtarna och käka god mat med spännande tennismatcher. Hela dagen befinner jag mig där!
Slänger med några bilder från dagen, pusspuss

flowers


One week


Because I love getting stronger day after day

I don't stop when I'm tired, I stop when I'm done.

guess what, I did it

För en gångs skull har jag faktiskt beställt en perfym från taxfree katalogen, den luktar så fruktansvärt gott och snart är denna godingen min.

Work like you don't need money, love like you never been hurt and dance like no one's looking.


Smile

Åh vilken grym kväll det var igår, jag och Maja tog tåget vid halv fyra till Lund för att sedan byta till ett annat tåg till Kristianstad. Det tog ca två timmar för oss att komma fram, men det var värt det. Strosade runder på festivalen och åt kebab och köpte remmar, typiskt festivalaktigt! Sen begav vi oss mot parken för att se rix fm konserten. Dansa Pausa, darin, idol Robin, broken Doors, david lindgren och nivet lalala låten som spelas på radion bjöds det på. Vid halv tio tiden var det slut och vi satte oss på tåget. Framme i Lund missade vi vårt tåg och fick vänta på ett annat. Var inne i helsingborg halv tolv och somnade gott hemma vid halv ett. Väldigt mysig kväll! Nu ska jag ta på mig träningskläder för att dra mig till gymmet. Posshaj


Ge mig nu


You are going to make it. It will be hard, but you are going to make it.

Har haft det så sjukt bra i Danmark idag. Vi tog vår båt och körde över till Hornbeck, jag skojar inte när jag säger att det är helt klart vatten där. Jag badade mer än fem gånger och det var hur mysigt som helst. Hade jordgubbar med som jag satt och åt när jag solade. Toppen väder utan ett enda moln och sen när vi kom till hamnen igen blev det glass. Och nu har vi precis grillat gott kött med sallad och potatis och vitlöksbröd. Nu ska jag kolla vidare på hem till Tyringe som Matilda har tvingat mig till. Jag har ju mina fördomar och redan nu inser jag att jag har rätt. Jisses


Dreaming

Bloggappen funkar, det var verkligen på tiden. Jag har haft fullt upp sen jag bloggade sist, men nu har jag sommarlov! Idag är det ju även fint väder och då blir det förhoppningsvis båten, kanske ett dopp från den också?;) imorgon bär det av till Kristianstad för att träffa Maja och Matilda och gå på festivalen där. På tisdag ska jag träffa Lollo, Cissi och ebbs för mys i Lund om det inte är fint väder för då är det stranden som gäller. Nu ska jag sola och försöka att få lite färg. Puss


nobody knows

Spinning och cx på schemat idag dvs. tredje gången jag tränade denna veckan, har nyss gjort pastasallad till lunch imorgon och dagen har varit sjuk stressig. Upp kvart över fyra imorgon och då kör vi sista dagen, kommer dock att sakna det lite, alla är så grymt trevliga. Blev väldigt glad idag när jag fick en present av mina kollegor, haha ja, mina kollegor! När jag slutar imorgon tar jag tåget direkt till helsingborg för att besöka lollo och käka glass på hennes jobb, mys! På lördag ska jag träffa två saknade vänner, Matilda och Maja. Vi höres, puss på er

Not done

Åh jag vet, jag är något grymt kass på att blogga, sorrysorry! Men ni vet varför, 100 % på jobbet och 50 % på träning just nu. Dock har jag endast två dagar kvar på jobbet och sen är det äntligen min tur att få sommarlov, efter fyra långa veckor med mycket mycket jobb. Så jäkla gött! Såg förresten sommarlovsmorgon live imorse, haha nej, vi åt frukost i hamnen imorse och passade på att kolla litta. Lunchen blev också ute i hamnen i solen och jag åt en så god pastasallad, mumma. Och idag fick jag mitt tredje arbete eftersom jag fortfarande är för snabb, trodde jag skulle dö men efter ett tag fattade jag faktiskt. Inga lätta grejer! Nu ska jag kolla lite avsnitt som jag missat och sen väntar sängen för uppstigning tjugo över fyra. pussshaaj
 

summer feeling

snabbis nudå, min helg har varit toppen mysig, massa sol, god mat, solat med lollo, marknad, höganäs och jag har fyndat en vit långklänning på endast 100 kr. Jisses vad jag längtar tills min lön kommer, så himla gött.
Nu ska jag sola lite till innan det blir 45 min spinning och sen i med båten i vattnet efter det.
Jobb imorgon också vidare, ciao

RSS 2.0