Till min kille!










Promotion NW







Always go with your passions. Never ask yourself if it´s realistic or not

Upprop - CHECK! 
Var totalt förvirradd i tisdags, stooor skola och hittade i princip inget av det jag ville hitta. 
Men lyckades hitta fotomaskinen och tog då ett foto på mig till mitt multikort. Lyckades även hitta 
min uppropsal och träffade ett par trevliga tjejer som ska gå i min klass, från 22-27 dock, men vad gör det?
Massor av information och mingel med klasskamrater stod på planeringen, mitt huvud var en aning fullproppat
med information efter denna dag. Men så taggad på detta och det känns verkligen så rätt! På måndag kör vi igång med första kursen efter lite föreläsning från Stockholm open tennis! I onsdags jobbade jag 8 timmar och cyklade i 40 in innan dess. Igår var jag på min andra intervju och nu håller vi tummarna gänget! Sen virrade jag runt på biblioteket i typ 1,5 h för att leta efter litteraturen som jag behöver inför kurserna. Efter det ett besök på skånetrafiken för att köpa jojo studentkort och CHECK där var det också avklarat! Sedan väntade 4,5 h jobb på klubben med alla inspirerande medlemmar. Min kille hämtade mig sedan på jobb vid 20.15 och körde sedan ut till honom. Har man inte en grym pojkvän som hade fixat pastasallad och god sås till mig? wow, impad blev jag! 
Idag är jag lite ledig, så skönt! Händer grejer hela tiden. Imorgon ska jag jobba på HX för NW på gröningen från 09.00-14.00, kom och hälsa på och få ett veckokort, 1 vecka gratis träning på bästa klubben. Nej, nu ska jag fixa med lite grejer. Ha det!
 

Malmö next!




Min kille <3




Min skola de kommande 3 åren!






Give me your love

Full rulle as always hela tiden! På sista tiden har mina dagar bestått av till mestadels jobb och lite träning, sen en aning lite tid till familj, vänner och pojkvän. Jag har planerat lite inför hösten också, försöker få skolschemat att passa ihop med jobb och allt annat. Tyvärr kommer det bli så att jag gör ett uppehåll med min instruktörsroll, ändrade planer såhär i sista minuten  yes. Jag känner att tiden inte räcker till, har ett jobb till på g, hoppas jag! Och det innebär 100% plugg i Malmö där mycket tid kommer gå åt att pendla och även dagar som kommer att bestå av plugg. Och sen två jobb och tid till resterande saker också! Så ja, något måste jag välja bort och då fick det bli så, men jaaa kommer givetvis gå tillbaka till instruktörsrollen igen. Men jag kommer utöver detta få lite tid till min egen träning också, vilket är oerhört viktigt för mig. SÅ är läget här, upprop på Malmö högskola på tisdag, ååhh vad jag kommer vara nervös! Men såååå spännande! Vi hörs snart 
Bilder på kräftisen igår, mina underbara vänner, så grymma ni två <3




People change

Lite mörkare toner i håret sattes det igår och en himla nöjd isabelle. Fått så fina kommentarer, tack!



Sååå mycket jobb denna veckan!




Du är mitt allt, älskar dig så!




Jag kommer krigas för din skull och finns här för dig

Förra veckans träning gick galant! Två pass i tisdags, ett i onsdags, torsdags, fredags och lite träning blev det på tabata utbildningen igår. Även fast jag deppar lite över min älskade cykel så är jag sjukligt taggad inför min roll som instruktör i tabata. Det här med att leda och peppa andra, I love it! Kan jag förbättra människors hälsa genom en så pass rolig och effektiv träningsform, gör jag det mer än gärna! Och det är precis denna typ av ledarskap jag ser fram emot att utveckla tre år framöver. Det ska bli otroligt intressant och lärorikt! 
Resterande del av helgen har spenderats med min underbara kille. Träffad ju inte honom alls i veckorna nu när han jobbar igen efter semestern. Så helgerna med honom är guldvärda! Vi var ute och åt igår på pitchers, mysigt! Och sen agerade jag lekledare då mina föräldrar hade vänner här igår! Idag har jag och älskling varit i huset hela dagen och fixat. Riktigt mysigt och hemtrevligt börjar det bli! Imorgon har jag min lediga dag, då jag ska sätta ihop ett tabatapass och öva på det själv på klubben. Har en hel del annat att fixa också! Sen jobbar jag mååånga timmar tis-fredag. 
Hoppas ni har det fint!!




Energifull dag

Klockan ringde sju, cyklade till gymmet för egentid, dvs långt träningspass på gymmet! Efter det möte nr 1 i ca 2,5h och sen cykla hem för nyttig mat samt dusch. Tillbaka till klubben för jobb 16-20 samt möte nr 2! Vilken dag! Tror dessutom jag börjar få koll på Malmö högskola och mitt schema samt massa annan information, ska nog gå detta! Såååå taggad!!
Detta bjöds det idag på klubben, mumma!



Härlig ledig dag!

Jag har spenderat min dag på bästa vis, två träningspass! Löpning 6 km imorse ute i det sköna vädret och sen crosschallange med Lollo nu ikväll! Wiho! Imorgonbitti kör jag ett pass igen innan möte nr 1 sen jobb och sen möte nr 2! På torsdag och fredag kör jag mina sista cykelpass på berga, sorgset, kommer sakna det så mycket, älskade spinning! Jaja, snart tabatainstruktör, nya utmaningar!




Go frulle

Sitter och äter go frukost, mussli och apelsin! Ska strax bege mig mot stan för lite mys med mormor och sedan jobbar jag eftermiddag/kväll på gymmet. Hoppas ni får en mysig dag!




Proud of you

Min kille är utan tvekan den flitigaste människan jag har träffat. Att se hans kämparglöd och evangemang nu när han håller på med huset är helt otroligt. Jag är så stolt över honom på alla sätt och vis då han inte ger upp om det blir motigt. Detta steget innebär så mycket ansvar, vilket han verkligen har lyckats ta. Jag hoppas innerligt att du vet att jag alltid finns här för dig och stöttar dig. Jag älskar dig så mycket, min kämpe!



~




Träning och jobb!





RSS 2.0