Till min André


Till Lollis! My bff!

Tänkte bara skriva lite om min bästa vän - som vi varit i ca 18 år nu? Vi säger iallafall så! Vuxit upp tillsammans ända sen dagis och här står vi idag. Gått igenom väldigt mycket tillsammans men ändå stöttat varandra, alltid. Upplevt dagar med mycket skratt så vi nästan gråtit, upplevt dagar och stunder som vi aldrig kommer att glömma. Minnen kallas det, som två bästa vänner bildat tillsammans. Vi har vuxit tillsammans, både som vänner och som personer. Utav det har vi blivit starka då vi hjälpt varandra. Hoppas så innerligt att framtiden ser likadan ut, vill uppleva så många fler roliga stunder tillsammans med dig, min underbara vän. Vi ska ha så jäkla roligt tillsammans och där med skapa minnen under de kommande åren! Vi två, du är grym min bästavän!
Puss på dig!


Såhär ser jag ut ikväll! För en gångs skull plattat håret, som det inte redan är platt - haha


Nöjd tjej efter löprundan och ny snygg sportbh!


Kämpar på och ska strax ut och springa!


Miss you babe

Jag älskar dig!


Hey you

Så ledsen för den sämsta bloggningen. Men appen har inte funkat! Idag har jag pluggat en hel del eftersom vi har haft resursdag idag, mest svenska men även spanska! Även gjort chokladbollar som inte alls blev goda, haha! Min pojkvän kom till mig vid tre tiden då vi åkte till väla eftersom han skulle växla pengar. Min snygga kille åker till Tyskland imorgon med hans klass och jag saknar honom redan trots att han lämnade mig för en timme sen:( Har världens finaste och mest omtänksamma pojkvän. Jag älskar dig massor! Nu ligger jag i sängen redo för att sova, imorgon blir det skolan, plugg och träning! Förra veckan tränade jag 4 gånger vilket resulterade i en big träningsverk, helt sjukt vad ont i benen jag hade efter body pumpen i lördags! Så ska träna imorgon, torsdag och fredag. Sen får vi se om det blir lördag morgon eller söndag kväll! Älskar träning! Nu ska jag sova, natti!


Godmorgon, träning på g och det blir body pump!


Min dag i bilder: Skolan, plugg, träning, plugg! Kändes skönt att skicka in min ledarskap och organisations uppsats, wiho!!


Jo men detta går ju bra, så jäkla koncentrerad


Min pojkvän är guldvärd, vet inte vad jag skulle gjort utan chokladen som jag fick av han igår. Hjälper mig att ta mig igenom plugget!


6 månader - Ett halvår

Idag har jag och min underbara pojkvän 6 månader tillsammans. Du är det finaste jag vet. Kan inte beskriva hur galet kär jag är i dig, blir totalt varm inombords varje gång jag ser dig eller kysser dig. Jag älskar dig massor!


Feelings


mat och vin

 

Smile


VS

Har fått ett par jätte fina trosor från min bästavän Lollo som varit i NY. Tack snäckan!!


Jag är så lycklig med dig, jag älskar dig


Vår ängel, vila i frid. Vi saknar dig


-

Just nu känns allt väldigt jobbigt och tungt, har fruktansvärt mycket i skolan och blir väldigt stressad när jag tänker på det. Har ont i magen pga magkatarr och har ingen motivation till plugget alls. Imorgon är det även begravning och jag är så nervös för jag vet inte hur jag kommer att hantera det. Allting kommer bli så verkligt på något sätt och det kommer bli otroligt tungt.


Jag älskar dig världens bästa pojkvän


Två bilder från idag, min första parkering!


keep going

Mitt lov har verkligen varit mysigt! Har tränat massor, pluggat, träffat mormor, hälsat på morfar, träffat lina, spenderat tid med min familj, varit med min pojkvän och firat honom när han fyllde år, övningskört och massa mer. Jag är nöjd, har verkligen varit effektiv! I lördags kväll kom Andre till mig vid tio tiden, vi sov gott ihop och i söndags åt vi frukost med min mormor. Sen packade vi lite mackor och åkte till Domsten i det fina vädret, mös i solen tillsammans! Sen åkte vi hem till honom där lite gäster kom och senare på kvällen gjorde vi chokladfondue. Idag körde Andre och hans pappa mig hem så jag var hemma vid halv ett. Pluggade då lite innan jag och pappa övningskörde, gick bra idag! Sen köpte vi ett datafodral till min fina dator och sen hem för lite mat i magen innan jag, mamma, natta och erika åkte för att träna. 1 timmes spinning och sen var jag rätt död, svettades som aldrig förr och kände hur pulsen slog! Och sedan dess har jag duschat och pluggat och nu ska jag sova, skolan imorgon igen. Ush vad tråkigt! kram 

RSS 2.0