Strong

Finns inget bättre än att inleda en lördagmorgon klockan 9.00 med träning. Jag, pappa och hans kollega sprang en runda i skogen. Stannade på ett ställe där det finns ett utegym och körde lite styrka. Sprang vidare till ett par branta och långa trappor och sprang effektivt upp och ner för dessa 3 rundor. Sedan vidare och löpning upp för en lång backe. Sedan lite styrka igen och sprang vidare och körde ännu lite styrka. Sen sista biten in i mål och avslutade med att lyfta däck, trodde jag skulle tuppa av ett tag och kändes som rena rama armytraining men gav inte upp. Riktigt härligt att känna sig helt slut i kroppen nu, hade ju även pass igårkväll. Nöjd!



Tired

Halv åtta ringde min klocka och nu sitter jag och pappa och äter frukost, grova mackor, ägg och smoothie. Vi ska strax köra till pålsjöskog, eller jag ska köra, där ska vi träffa pappas poliskollega och springa. Får se hur jag fixar det här, två poliser och lilla jag, men det ska jag fixa!  

Det här med träning och att vara instruktör, så jävla bra






Everybody is always so fucking "fine", but we are not. Sometimes, we are hurt and bruised and nearly completely shattered and this, sir, is not what one calls fine.




Hallåja

Denna tjejen gick upp vid 7 imorse! Har sedan dess skrivit klart min svläxa, skrivit min engelska analys och gjort ett "jultema pass" till spinningen som jag så småningom ska börja med! Mitt jobb är helt klart bäst!



People are going to judge you anyway. So forget everyone and be yourself.




Cold

Hejsansvejsan! Känner att uppdateringen här på bloggen absolut inte är den bästa. Men mina vardagar består av skolan, vanligt plugg, körplugg, körning och träning. Alltså, inte så inressant! Helgen spenderade jag med min efterlängtade kille. Träffade honom endast fredag förra helgen igen och sen på lördagen var han ute med jobbet och jag var ute med Linis. Sen körde han iväg redan på söndagen och därför blev det inte så mycket tid tillsammans. Vi träffades först i fredagskväll efter mitt pass och spenderade sedan helgen tillsammans. I lördags var vi på bio och såg andra delen av hungerspelen, super mysigt! Ny vecka nu och min älskling jobbar och jag får inte träffa honom fråns till helgen. Men så är det! Igår hade jag min andra körlektion på körskolan och det gick bra, fick beröm och körningen känns bra! Idag har jag mitt pass och efter det ska jag köra cx, bra träning för mage, rumpa osv! Resten av veckan har vi projektarbetsdagar då jag och lina bland annat ska på möte imorgon! Sen imorgonkväll ska jag och familjen på talang på arenan då mamma har fått gratis biljetter till det! Så ja, så är mitt liv just nu och jag är sååå glad över att jag har fått och får chansen att vara spinninginstruktör. Älskar det! 

Världens bästa

Vill bara tala om för min pojkvän hur galet tacksam och glad jag är över att jag har honom. Dag in och dag ut finns du där och är ett enormt stöd för mig. Du får mig alltid på så bra humör och när jag är med dig så oroar jag mig inte över massa grejer i livet som jag i vanliga fall känner mig stressad över. Jag känner mig så otroligt lugn hos dig och framför allt trygg. Jag älskar dig så mycket och hoppas verkligen att du förstår hur mycket du betyder för mig. Tack för att du är du älskling! 



Till min snygga och underbara pojkvän, love you<3




Last night

Hade en riktigt härlig utekväll med min bästavän igår! Träffade massa folk och var rätt nöjd när jag gick och la mig runt 4 tiden inatt dock med rätt ont i fötterna då jag valde att ha högklackade skor..







13 månader - jag älskar dig så mycket




Kör vi träning idag igen, igår eget spinningpass och cx och idag zumba!




Min helg

Precis som alltid har jag haft en hel mysig helg! I fredags var jag som sagt på möte och sedan hämtade min pojkvän mig där. Åt tacos med familjen och hade en riktig myskväll! Sen i lördags uträttade vi lite ärende på väla innan vi åkte hem till honom. Sedan mot kvällen gick vi hem till Eddie som var med sin tjej, så bastade vi alla fyra och drack lite! Efter det såg vi en film och senare gick vi hem och somnade gott tillsammans. Idag fick jag lämna min favorit vid halv ett tiden redan för att hålla i pass och övningsköra! Nu sitter jag här nöjd med mig själv efter ett 60 min pass och myser med min familj. Ny vecka imorgon och fler pass väntar! Och jag ville bara säga att jag har världens bästa pojkvän. Jag älskar dig så mycket!





On my way

Sitter på bussen påväg till väla för att åka med två andra instruktörer till nordicwellness i Ramlösa där vi ska på möte med alla andra anställda och instruktörer. Idag har jag varit på körskolan och sen sprang jag när jag kom hem vilket var sååå skönt! Blir totalt fem träningspass denna veckan, nöjd tjej!



Ääääntligen! Kör vi!




VS






Living life

Hej på er! Var som sagt ute i torsdags för lite halloween på cardan med bästa lina och lite annat folk! I fredags höll jag pass precis som på lördagmorgon. Sedan vid tolv tiden kom min pojkvän till mig (lördag) och då åt vi lite bullar som jag och mamma hade köpt påvägen hem från Höganäs där jag håller pass varannan lördagmorgon. Sedan åkte jag och min älskling till Åstorp och åt go kebab! Vid åtta tog vi tåget till stan för bio med Steffi, Robin och Rasmus. Fick bli en skräckis! Sedan fortsatte vi med lite dricka på Shakespeare och på parrongen. Jag och André gick och la oss och somnade gott tillsammans runt halv fyra på natten/ morgonen. Idag sov vi länge eftersom vi var rätt trötta, åkte sedan hem till mig för lite fika med några från min släkt. Saknar min kille här brevid mig i sängen men håller tummarna att veckan rullar på så nästa helg kan komma fort! 



5 träningspass denna veckan, spinningtime!




Idag, halloween tema på mitt spinningpass och ett besök hos vår saknade ängel






Igår/natt







RSS 2.0