Be proud

Godmorgon folket! Sitter just nu och äter frukost och ska vid lite innan nio gå bort till stationen. Börjar kvart i tio idag! När jag slutar sen i eftermiddag ska jag försöka hinna in om affären där jag provade ut mitt skärp igår. Mamma skulle egentligen hämtat det idag men hon hinner inte så jag får göra det! Sen vid halv fem har jag tid hos frissan för klippning och slingning. Sen efter det åker jag hem till mormor och sover där! Helgen ser också hur go ut som helst, fyller ju arton om endast 3 dagar. Inte helt fel de! Nu ska jag äta min apelsin, Adios amigos


Life


Hey

Isabelle är trött i kroppen efter ett hårt träningspass och trött i huvudet efter all psykologi och då blir hon såhär


Träning!


Jag älskar dig


L O V E

Har en så underbar och go pojkvän, finns verkligen inget bättre än att vakna upp brevid honom. Känner mig som den lyckligaste tjejen på hela jorden. Jag älskar dig!


Wiho!!


Godmorgon världen! Nu har isabelle ätit frukost och duschat, hela köret! Ska strax ta bussen till väla för att mysa runder med mamma och mormor. Sen hem och plugga lite och sen träffa min favorit! Puss på er


Be happy

Hej på er! Klockan är nu halv ett och lina cyklade hem för en liten stund sen! Hon och jag har spenderat denna fredagskväll med massa planering inför kommande grejer, vissa dock väldigt långt fram!;) Men det ska ju börjas i tid, right? Är iallafall så glad att jag har en så härlig vän! Har även pluggat matte och tränat idag, vilket var skönt! Nu ska jag sova och imorgon blir det plugg och träffa min älskling! Åh vad jag tycker om dig, love you! Nu säger isabelle natti!


Dra åt helvete


Ändå rätt ballt!


Life


Don't stop, never give up. Hold your head high and reach the top. Let the world see what you have got.


-


Happy

I helgen har jag varit i skolan, pluggat, tränat trots förkylning, färgat håret på min syster och spenderat tid med min pojkvän. Pratat massa och bara myst, vilket är det bästa som finns att göra med honom! Har gått en hel del idag i det fina vädret! Jag och André gick upp till Ikea och åt där, jätte mysigt med sol och snö! Alltså har helgen varit hel go! Fick även choklad av min goding, jätte gullig precis som vanligt. Jag älskar dig! Nu ska jag kolla lite på tv och snart sova, min pojkvän lämnade mig för en timme sen och saknar honom redan:( Måndag imorgon och en hel vecka framför mig, ush vad jag hatar måndagar! Hoppas att ni har haft en bra helg!


Open house


Så här känner jag för matte


w o r d s


ge mig sommar


In my bed

Jaha här ligger jag i sängen med min smulis. Jag ska inte ta tåget fråns elva och jag är vaken nu. Min snälla rara syster kom instormandes för en halvtimme sen och väckte mig. Tack för den, uppskattas!! Sur isabelle!


Snow


Svettades när jag gick ut från gymmet, nu fryser jag som sören


Massa snö och jag cyklar till stationen!


3 månader idag och jag älskar dig så mycket! Känslorna för dig är enorma<3


Dream big

Har haft en väldigt mysig helg! Tränade i fredagskväll och igår morse. Lollo och jag var på boxning, var ett tag sen jag körde boxning vilket innebär träningsverk i axlar osv. Men skönt är det! Sen tog jag mig hem till min goding igårkväll som var lite sjuk stackaren. Men det var hur mysigt som helst ändå! Finns inget bättre än att spendera massa tid med honom, så glad att han är min! Så snäll som han är så körde han mig hem vid fyra. Har skickat iväg min uppsats precis och fixat lite grejer. Nu ska jag ta en macka och snart är det läggdags, 8-4 imorgon. Väldigt lång och tråkig dag, men det fixar vi! Right Majsan och Madde?;) Kram på er!


Min frukost innan träningen, egen gjord juice!


Make yourself proud


I refuse to give up

Isabelle är sjukt taggad till träningen idag, var på gymmet i tisdags och körde massa styrka och lite kondition. Igår sprang jag med pappa. Idag blir det en halv timmes TRX sen kondition efter det och sen styrka på det! Imorgon har jag råkat lova pappa att vi ska springa i pålsjöskog igen och Lollo att vi ska träna. Får se hur jag gör, bör nog ta det lugnt med tanke på min stressmage. Men åh vad jag älskar träning, blir så taggad och ger verkligen allt tills musklerna värker. Gjorde så pass många sit-ups i tisdags att jag mådde illa. Men, om man är på ett gym så SKA man svettas. Är så trött på tjejer som går därifrån utan en enda svettdroppe, vad gör ni på gymmet egentligen? När man går därifrån ska man svetts och känna att musklerna är trötta. Det är träning!


Yeah


Hey you

Lång tråkig och heeelt onödig dag, jag har en halvtimmes psykologi och spanska i en timme. Sen har jag inte sista lektionen som är franska fråns tre. 3 h och 45 min håla. Tjena vad jag kämpar för att få bort detta, men får väl stå ut idag!


-

Jag är trött, trött på väldigt mycket. Jag är trött på att livet inte är rättvist, att man inte får ta del av det man vill ta del av. Att saker ena dagen till den andra bara kan försvinna, bara sådär. Att man aldrig får uppleva det man vill uppleva. Att jag aldrig får den tiden till spendera med någon nära som jag äntligen fått kontakt med. Fuck cancer


-


Push your limits


Jag älskar min pojkvän väldigt mycket

Du är det bästa jag vet <3


Jag hoppas ärligt talat att ni skämtar med mig, orkar inte


True


Kalas

Idag var det som sagt Erikas födelsedag och där med kalas! Grattis igen Kickan, hoppas att du fick en bra dag!


My day

Vad isabelle har gjort idag:
- Pluggat matte
- Sprungit milen i pålsjöskog med daddy
- Bytat mina hörlurar mot ett par nya
- Ätit nyttig lunch, omelett!
Och nu är jag hos André, min härliga pojkvän! Och ska spendera kvällen/natten med honom, imorgon är det släktkalas vid två eftersom Erika blir 16! Igår gjorde jag och mamma chokladfondue, vilket var otroligt gott! Tänkte att ni ville veta detta, kram!


Löpning i Pålsjöskog efter styrketräning igårkväll, på g!


In love with you

Hade en otroligt härlig nyår med massa vänner, god mat och dricka! Och vid tolvslaget ringde min fina pojkvän mig, saknade honom alldeles för mycket då. Men så gulligt av honom, blev väldigt glad och det slog mig ännu en gång (typ hundrade gången) att jag har världens bästa pojkvän. Kom hem runt halv två tiden och somnade vid tre, min säng var skönare än någonsin då. Vaknade upp nästa morgon av en god doft av nybakat bröd, Rickys scones! Var väldigt gott! Senare på dagen tog jag bussen till min favorit, har spenderat en massa tid med honom ända tills idag. Trivs så himla bra med honom och är väldigt kär! Älskar dig! Vid fem tog jag tåg och buss till mormor och sitter nu i soffan efter massa mat som mormor alltid trycker i mig. Hon har tagit fram kakor och chokladpudding till mig nu också, snäll hon är! Nu ska jag mysa vidare och sakna min pojkvän ännu mer, kram!


Nyår!!!


RSS 2.0