Träning på g!


You are amazing

Men Halloja! Sitter just nu i soffan i myskläder och bara tar det lugnt. Var ju på spa igår med min syster vilket var jätte skönt! Fotbehandling, fish spa, jacuzzi och ansiktsbehandling. Sen åkte jag hem och duschade innan min pojkvän hämtade mig. Körde hem till honom och lagade tacos! Spenderade min kväll/natt hos honom, tycker om honom otroligt mycket. Är så lycklig och glad med honom, mår så underbart bra tillsammans med han! Varje gång jag ska lämna honom, som idag blir jag lika ledsen eftersom jag saknar honom på en gång. Och jag vet att det kanske dröjer ett tag innan jag får träffa honom. Jag älskar dig, du är bäst älskling!
Nu ikväll har jag varit hos Cissi med tjejerna och lagat tacos. Haha, min favorit rätt två dagar i rad! Kom hem för en stund sen och ska snart sova. Ska upp vid nio imorgon och ta bussen till gymmet med Lollo och lina. Sen vid halv fem bär det av hem till lina där vi ska fixa oss! Sen tar vi oss till Kvidinge vid sex tiden, det blir massa mat under kvällen och ett riktigt härligt sällskap! Dock är jag lite ledsen eftersom jag inte får vara med min pojkvän på tolvslaget och fira in det nya året med en kyss. Men så är det, kommer sakna honom jätte mycket under kvällen!
Jag hoppas på att 2013 blir ett toppen år och det tror jag verkligen att det kommer att bli! Har ett par nyårslöften, men dom vill jag hålla för mig själv. Gott nytt år på er, hoppas att ni får en bra nyår! Kram!


Spatime!


Great time with my best friend

Har haft en toppen kväll med min bästa vän, lagat mat och snackat hur mycket som helst! Så otroligt glad att jag har henne, varit vänner ända sen vi var små och kommer alltid att vara det. Tack för att du finns bästa! Nu ska jag strax sova för att gå upp i hyfsad tid imorgon, spatime och lunch. Sen ska jag spendera tid med min underbara pojkvän! På söndag kväll är det lite tjejmiddag och på måndag firas nyår med ett gäng härliga vänner! Kram på er!


Last days


Follow your dreams

Jag är nog inte den bästa på att blogga, men jag försöker iallafall! Har varit fulla rullar de senaste dagarna. I söndags eftermiddag gjorde jag julgodis med mamma. I måndags var det ju julafton, med gudstjänst i kyrkan bland annat. Sen firades julafton hos kusinerna, vilket var hur mysigt som helst! Får en riktig julkänsla av att vara i deras hus! Super god julmat och kvällen var väldigt lyckad! Fick bland annat pengar, olika krämer, trosor, olja för håret och Hörlurar. Sen fick jag och syrran en spadag på njuta i stan på lördag! Då vi ska få fotbad och sånt bad då fiskar äter på fötterna. Vet inte hur jag ska klara det med tanke på hur kittlig jag är!;) Sen efter de är det bad för hela kroppen och sista ansiktsbehandling. Ska bli riktigt mysigt och lyxigt! Av min gulliga pojkvän fick jag ett väldigt fint halsband. Som jag redan har lagt upp här på bloggen! Av hans föräldrar fick jag världens gosigaste nalle! Dessutom körde min pojkvän ut till mig på självaste julafton bara för att få kyssa mig, hur gulligt som helst! Jag kan inte beskriva med ord hur lycklig och glad jag är med honom, så himla söt och go på alla sätt och vis! Sen i tisdags tills idag har jag spenderat massa tid med honom, varit på väla, kollat bio och bara myst! Jag älskar dig! Nu ska jag äta vidare på mina popcorn, imorgon är det väla som gäller med min bästavän. Och sen middag på kvällen med henne, snäll bästis jag har! Massa kramar på er!!

 


Världens gulligaste och bästa pojkvän, jag älskar dig!


God jul på er!


Goooood jul!


Jag är ändå en rätt gullig flickvän!


Senaste veckorna


Julavslutning!


Bullshit

Sitter uppkrypen i soffan med filt och dator, är något sjukt duktig och skriver på min uppsats. Har haft prov idag samt uppsats skrivning och ändå sitter jag och skriver på en uppsats som ska in efter jullovet. Lika bra att göra det nu! Hade tänkt att sticka och träna, men har sträckt en muskeln ovanför hjärtat så vet inte om jag vågar. Ska iallafall äta något och se hur det känns sen! Så jäkla gött att fyra examinationer för denna veckan är över. Att min klänning passar mig, att det snart är jullov, att jag har sjukt goa vänner, familj och en super härlig pojkvän! Allt är verkligen toppen bra! Kram på er i detta julmys!


Dec. 19, 2012

Min nyårsklänning från nelly har kommit! Trodde aldrig att den skulle passa, men den sitter sjukt snyggt! Jädrar vilken tur man kan ha! Jisses, galet vad snygg den är! Made my day!


Beskriver mig just nu


Snaaart är det jullov, håll ut!

Sitter i skolan och har haft 1,5 h håla nu. Sjuk segt men det är bara att vara effektiv och plugga vilket jag har! Har kortat ner min uppsats som blev 1,5 sida för lång. Vilken utmaning kan jag säga er! Har haft spanska redovisning som gick helt okej. Haft två examinationer denna veckan och har två kvar, imorgon. Nu börjar strax matten, en timme och en kvart ska jag väl ändå klara! Jisses, sliten tjej.


Super great

Gick upp vid kvart över sju för att plugga idag, börjar inte fråns vid kvart över tolv. Typiskt mig!;) men har fått gjort en del och ska cykla till stationen vid elva så jag hinner äta lunch i stan. Har psykologi och foto och sen blir det ännu mer plugg. Ger allt i plugget nu de sista dagarna, lika bra! Nu ska jag mysa med min katt och plugga lite till. Kram!!


Denna fina pluggiga och juliga måndagskväll


Världens finaste

Tycker om dig himla mycket älskling! Överlycklig att du är min och du gör mig så lycklig. Känslorna för dig är enorma, är riktigt galet kär i dig! Massa pussar!


On my way

Sitter på bussen påväg till gymmet! Detta är nog den stressigaste och mest effektiva dagen på länge! Mitt huvud går i fulla rullar! Skriver mer sen, next, kötta till max! Sjukt taggad!


Let it snow


Hey you

Hade en jätte mysig ikväll igår! Jag och världens bästa pojkvän åkte in till stan för att se FCH spela sin första match på den nya arenan! Roligt att se eftersom jag aldrig har sett en riktig innebandy match! Nöjd och glad somnade jag runt halv tolv tiden, fast saknade min älskling brevid mig:( Nu är jag uppe och äter frukost för fulla rullar. Slutar vi halv fyra idag och då blir det plugg! Imorgon ska jag träna, plugga och fixa massa små saker. Nu ska jag se klart ett avsnitt som jag missat, kram!
Snodde en bild från min pojkvän sen igår, hihi!


Min goa frukost


-

Behöver en klänning till jul och nyår, tycker gott ni kan hjälpa mig här va!

Love you

Glömde ju visa vad jag fick av min fina mamma igår! Fem olika små parfymer från escada, så snällt av henne! Tack mamma, blev väldigt glad och uppskattar det jätte mycket! Säger det inte så ofta som jag borde, men jag är väldigt glad att jag har dig! Finns alltid där för mig som en riktig mamma. Jag älskar dig mamsen! Puss!


Happy with you

Jaha! Helgen gick super fort, även fast jag hade en dag extra i fredags. I lördags tog jag mig till min systers dansuppvisning på impuls. Efter 36 danser tog jag första bästa tåg till min älskling! Blir alltid lika glad när jag får träffa honom! Fick lära mig att spela lite bilspel och massa tid med min favorit är aldrig fel! Någon gång under eftermiddagen på söndagen åkte vi hem till mig, åt lussekatter och hade snöbollskrig. Självklart vann jag! Right babe?;) Sen stannade han över natten hos mig pga all snö. Två nätter med världens bästa, finns inget bättre! Idag är det ju måndag igen, ny vecka och nya tag. Men inte många dagar kvar tills jullovet! Ska bli så himla gött! Julklappar måste jag också fixa klart, massa att göra! På onsdag ska jag och André på innebandy match på den nya arenan. Ska bli mysigt! Och på fredag är det paaarty! Nu ska jag snart sova, behöver ta igen lite sömn ju. Massa varma kramar på er!


I think about you, like all the time. You really do mean a lot to me.

 

yo, bitches

Precis, fin fin rubrik. Vet inte varför det blev den, det bara blev så. Idag är jag lite sur eftersom jag inte mår bra, har ont i halsen och näsan rinner hela tiden. Hela min kropp är helt död också vilket inte gör saken bättre. Gick ändå upp vid halv sju imorse FAST jag är ledig idag eftersom min pojkvän skulle till skolan. Dock var det helt klart värt det eftersom jag fick ha honom brevid mig hela natten! Världens lyckligast tjej, hihi! Sen när han hade åkt satte jag igång med plugget men har inte alls varit så effektiv som jag önskat. Vid nio tiden var jag ute och fotade i snön, jätte mysigt och jag har saknat fotograferingen så fruktansvärt mycket. Hinner ju aldrig det nu:( Har även fixat lite små hemlisar också, men det är inget jag berättar om här för då är det inga hemlisar längre. Sen har jag träffat lina för 13 mins solning, halv sover varje gång så skönt det är. Och lite färg fick jag allt! Och nu har jag precis hjälpt mamma med städningen eftersom vi får gäster över helgen. Blir väl forever alone ikväll eftersom vissa planer gick i kras. ( hej maja, nu är du inte själv längre, vi kan vara forever alone tillsammans ) Jaja, sån tid behöver man väl också? Speciellt när man inte mår bra:( Nu kommer snart mamma med glögg till mig, kan vara rätt gottit för min hals. Kram på er och trevlig heeelg! Och justde, hade min redovisning igår om FN. Var ganska nervös innan men det släppte ganska så fort. Men det gick bra! Redovisningen var viktig för mig, då jag valde att arbeta själv och inte med andra för att utmana mig själv. Jag pratade på och fick ordning på det mesta i ca 10 min, så nu håller jag tummarna för betyget! Dock är det ju jätte kul att folk kommer ihåg att fråga hur det gick, när det är så pass viktigt för mig. Men aja, sånt är väl livet, folk glömmer! Kram
 

haha, dör lite här


Love


good stuff


Lördag morgon

Godmorgon! Igår var min dag galet hektisk! I torsdags kväll var jag och pappa och mormor på mammas köravslutning. Igår slutade jag vid elva och tog då en mysig julfika på espresso house med mamma och mormor. Sen fixade jag och mamma lite ärende i stan innan vi åkte till väla. Jag fick med mig smink, ett par byxor och lite underkläder hem. Fixade också en liten present till min gammel mormor som blev 90 år igår! Sen hem och var hemma vid halv tre, då städade jag mitt rum och övade snabbt på min redovisning innan jag träffade lina för att sola! Sen hem och byta om och iväg till gammel mormor. Blev en lyckad kväll då 90 åringen fällde ett par tårar, så glad att hon finns! Jag somnade vid halv tolv och vaknade pigg vid åtta. Satt i sängen i ca en timme och gjorde matte och sen har jag sett julkalendern med mamma och ätit god frukost till! Nu håller jag på med matten igen och ska strax ta mig en lång varm dusch. Får förhoppnings träffa min pojkvän idag, antar att han är rätt bakis. Men jag är pigg och glad så det löser nog sig!;) Nu ska jag plugga vidare, puss!!

 

 

 

 


RSS 2.0